2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست
خب حق ک با شماست. زحمت کشیدی غذا درست کردی، ولی شاید همسرت هم خواسته تو تو زحمت نیفتی ... شایدم اگر ...

اتفاقا من ساعت یک بهش زنگ زدم چون منتظر بودم ببینم کجان گوشیشو ج نداد گفتم حتما تو استخرن.بعد استخر یه زنگ به من نزد بگه چیکار داشتی یهو ساعت 2 اومدن خونه اونجوری

عزيزم اون نميدونسه ك شما غذا گذاشتي 

چرا عزیزم خوبم میدونستن جفتشون که دارم شام میذارم.حتی برادر شوهرم موقع رفتن گفت نمیخاد چیزی درست کنی یه میوه ای نون پنیری چیزی میخورم بسه منم چندبار گفتم نه نه شام درست کردم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم خوبم میدونستن جفتشون که دارم شام میذارم.حتی برادر شوهرم موقع رفتن گفت نمیخاد چیزی درست کنی ...

😐😐

ببخشيد ولي خيلي بي شعوريه خب اين كار 

شوهرت بايد ميدونسه حداقل ي تلفني چيزي

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
اخه میدونستم همش از گور اون بلند میشه همیشه هرچی میخاد تا هوس میکنه شوهرم براش میگیره یعنی چی بچه که ...

یخورده از اونورم نگاه کن ، ادم دیگه از کنار اغذیه فروشی اینا رد میشه دلش میخواد ، حالا فکر کن برادرشوهرت هوس کرده بعد شوهرت میگفت نه نمیگیرم بریم خونه ، به نظرت زشت نبود؟دل برادر شوهرت نمی موند؟سخت نگیر دوستم ان شالله شوهرتم بروروش باز میشه و از حالت قیافه درمیاد

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
یخورده از اونورم نگاه کن ، ادم دیگه از کنار اغذیه فروشی اینا رد میشه دلش میخواد ، حالا فکر کن برادرش ...

اخه عزیزم بچه که نیست بیست و دو سالشه.بعدشم این خیلی شکموهه خودش هفته ای دو بار با دوستاش بیرون غذا میخوره یه شب میمیره غذای بیرون نخوره وقتی میدونه من بخاطرش به زحمت افتادم؟اخه اولین بارش نیست ازین کارا در میاره

اخه عزیزم بچه که نیست بیست و دو سالشه.بعدشم این خیلی شکموهه خودش هفته ای دو بار با دوستاش بیرون غذا ...

عزیزم هوس غذا که سنو سال نمیشناسه ، به سنشونم نگاه نکن مغزشون اندازه فندقه دقیقا مثل بچه هان ، الان اخلاق شوهرتو ببین ؛خیلی بالغانه رفتار میکنه؟اینم مثل همون ، حرص نخور خانومی به بزرگی خودت ببخش

عزیزم هوس غذا که سنو سال نمیشناسه ، به سنشونم نگاه نکن مغزشون اندازه فندقه دقیقا مثل بچه هان ، الان ...

اره واقعا درست میگی هیکلشون گنده ولی مثه بچه میمونن.اما من بیشتر از شوهرم ناراحت میشم که انقدر که هوای دل اونو داره هوای دل منو نداره😳

اره واقعا درست میگی هیکلشون گنده ولی مثه بچه میمونن.اما من بیشتر از شوهرم ناراحت میشم که انقدر که هو ...

عزیز دلم مطمئن باش شمارو هم دوست داره و الان به برادرش به چشمه بچه نگاه میکنه ولی چون شما ازدواج کردین حس میکنه رفتارتون باید مثل پدرمادر باشه با برادرش و زیرپروبالشو بگیرین.وگرنه شک نکن که عاشقته چون تو زمشی و جایگاه خودتو داری و اون برادرشه