دیروز بعد ظهر شوهرم از سرکار با برادر شوهرم اومدن خونه.برادر شوهرم از ما کوچیکتره و مجرد.فقط اون روزه بود و من پریودم روزه نیستم و شوهرمم براش ضرر داره امسال نگرفت.خلاصه گفتم این اومده به شوهرم گفتم نزدیک افطار بره نون تازه و حلیم بگیره.گرفت اورد باهم خوردیم و من از بعد ظهر هی تو فکر بودم که شام چی درست کنم و همش ازشون میپرسیدم چی میخورید بذارم و میگفتن نمیدونیم هرچی گذاشتی.منم چون همه چی تازه خورده بودیم و گفتم نونی نباشه که فردا اون روزه میگیره گشنه ش نشه با کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عدس پلو بزارم
خب حق ک با شماست. زحمت کشیدی غذا درست کردی، ولی شاید همسرت هم خواسته تو تو زحمت نیفتی ... شایدم اگر ...
اتفاقا من ساعت یک بهش زنگ زدم چون منتظر بودم ببینم کجان گوشیشو ج نداد گفتم حتما تو استخرن.بعد استخر یه زنگ به من نزد بگه چیکار داشتی یهو ساعت 2 اومدن خونه اونجوری
اخه میدونستم همش از گور اون بلند میشه همیشه هرچی میخاد تا هوس میکنه شوهرم براش میگیره یعنی چی بچه که ...
یخورده از اونورم نگاه کن ، ادم دیگه از کنار اغذیه فروشی اینا رد میشه دلش میخواد ، حالا فکر کن برادرشوهرت هوس کرده بعد شوهرت میگفت نه نمیگیرم بریم خونه ، به نظرت زشت نبود؟دل برادر شوهرت نمی موند؟سخت نگیر دوستم ان شالله شوهرتم بروروش باز میشه و از حالت قیافه درمیاد
یخورده از اونورم نگاه کن ، ادم دیگه از کنار اغذیه فروشی اینا رد میشه دلش میخواد ، حالا فکر کن برادرش ...
اخه عزیزم بچه که نیست بیست و دو سالشه.بعدشم این خیلی شکموهه خودش هفته ای دو بار با دوستاش بیرون غذا میخوره یه شب میمیره غذای بیرون نخوره وقتی میدونه من بخاطرش به زحمت افتادم؟اخه اولین بارش نیست ازین کارا در میاره
اره واقعا درست میگی هیکلشون گنده ولی مثه بچه میمونن.اما من بیشتر از شوهرم ناراحت میشم که انقدر که هو ...
عزیز دلم مطمئن باش شمارو هم دوست داره و الان به برادرش به چشمه بچه نگاه میکنه ولی چون شما ازدواج کردین حس میکنه رفتارتون باید مثل پدرمادر باشه با برادرش و زیرپروبالشو بگیرین.وگرنه شک نکن که عاشقته چون تو زمشی و جایگاه خودتو داری و اون برادرشه