2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست

اومدن دیدم تو دستشون یه ساندویچ گنده اوردن میگن رفتیم یه جا سیب زمینیش خیلی گنده بود اونو خوردیم نشد اینو بخوریم بیا تو ازش بخور.منم حرصم در اومد و کلی غر زدم و قهر کردم.حالا شوهرم قیافه گرفته.حق با منه یا اون بنظر شما؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اومدن دیدم تو دستشون یه ساندویچ گنده اوردن میگن رفتیم یه جا سیب زمینیش خیلی گنده بود اونو خوردیم نشد ...

دیگه همونجا جلو برادرشوهرت که نباید غر میزدی ولی حق باشماست چون گفته بودی میخوای غذا بزاری باید زنگ میزدن بت

خب بهتر بود بت خبرمیدادن ولی خدایی قهر سراین چیزا بیخودیه غذارو میذاشتی امروز میخوردین

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اومدن دیدم تو دستشون یه ساندویچ گنده اوردن میگن رفتیم یه جا سیب زمینیش خیلی گنده بود اونو خوردیم نشد ...

عزيزم اون نميدونسه ك شما غذا گذاشتي 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات هيچوقت چشماتو ازم نگير وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

ناراحتیتو هیچ وقت با قهر نشون نده ، سروسنگین شو اما قهر نکن ، حالا درسته زحمت کشیدی اونام کار خوبی نکردن بهت خبر ندادن اما تو بگذر غذاتونم بذار واسه فردا شب ، الکی زندگیتو زهرمار نکن

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
دیگه همونجا جلو برادرشوهرت که نباید غر میزدی ولی حق باشماست چون گفته بودی میخوای غذا بزاری باید زنگ ...

اخه میدونستم همش از گور اون بلند میشه همیشه هرچی میخاد تا هوس میکنه شوهرم براش میگیره یعنی چی بچه که نیست.اتفاقا مخصوصا جلو اون غر غر کردم که خودشو جمع کنه.وگرنه به شوهر خودم بود اصلا اون موقع شب هیچی نمیخورد

خب حق ک با شماست. زحمت کشیدی غذا درست کردی، ولی شاید همسرت هم خواسته تو تو زحمت نیفتی ... شایدم اگر احتمالا زیاد اهل خوردن غذا بیرون از خونه هستند باید قبلش زنگ میزدی ک اگر حتما شام میاین مثلا من غذا بذارم یا با پرسیدن داداشت چی دوست دوست داره شام بپزم می رسوندی شام پختی. 

الان حقم با تو باشه اونا ک غذاشون خوردن برا شمام آوردن سر یه غدا هم نمیشه اوقات تلخی کرد ولی یه تذکر به همسرت بدی و بگی ک باهات هماهنگ کنه و قبل مثلا شام خوردن بیرون اول باید به تو زنگ بزنه مطمئن بشه اینجا کسی منتظرش نیس بعد برم میل نمایند

الهی روا مدار ک پنهان ما، از پیدای ما ناستوده تر باشد؛ و در ورای صورتی زیبای ما، سیرتی زشت و ناهموار نهان باشد. یا الرحم الراحمین(بخشی از دعای هشتم صحیفه ی سجادیه)

خب بیرون غذاخوردن‌مردا شکمین معلومه چیزی میخورن براسه عدس!😒 اوقاتتونو تلخ کردی واقعا ؟ 

توروخدا یکم بزنید به بیخیالی خودتون پیرمیشید!

منم دیشب شوهرم گفت ۱ میام خونه ولی ۳ اومد منم تا اون موقع منتظر حتی تو این فاصله هم بهش نزنگیدم بچه سه ساله که نبود وقتیم اومد گفت با دوستام رفتیم باغ چیزی خوردم منم گفتم ایراد نداره بوسیدمش رفتم خوابیدم 😐 

به همین سادگی به همین خوشمزگی

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
ناراحتیتو هیچ وقت با قهر نشون نده ، سروسنگین شو اما قهر نکن ، حالا درسته زحمت کشیدی اونام کار خوبی ن ...

من همون سر سنگین شدم ولی وقتی میبینم خودش جلوتر از من طلبکار شده و قهر کرده من باید چیکار کنم با کسی که همیشه برادرش و به زنش ترجیح میده؟

خب بیرون غذاخوردن‌مردا شکمین معلومه چیزی میخورن براسه عدس!😒 اوقاتتونو تلخ کردی واقعا ؟  توروخ ...

اره اونجوری باشه مشکل نداره اما وقتی میدونه من بخاطر برادرش پاشدم به زحمت افتادم وگرنه خودمون که روزه نبودیم که فکر شام و سحری باشم.

من همون سر سنگین شدم ولی وقتی میبینم خودش جلوتر از من طلبکار شده و قهر کرده من باید چیکار کنم با کسی ...

عزیز دلم میدونم چی میگی ،من شرایط شمارو کشیدم و درک میکنم مردیو که اولویتش خونوادشه اما خب چیکار میشه کرد؟مجبوری بسازی دیگه.سروسنگین بودی تموم شد رفت از امروز مثل قبل باش و عادی رفتار کن انگار واست اهمیت نداره خودش خسته میشه از قیافه میاد بیرون

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
اره اونجوری باشه مشکل نداره اما وقتی میدونه من بخاطر برادرش پاشدم به زحمت افتادم وگرنه خودمون که روز ...

عزیزم حالا هم اشکالی نداره توام منت بزار سرش بگو این همه خودمو زحمت دادم 

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.