2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه؟

301 بازدید | 39 پست

دیروز بعد ظهر شوهرم از سرکار با برادر شوهرم اومدن خونه.برادر شوهرم از ما کوچیکتره و مجرد.فقط اون روزه بود و من پریودم روزه نیستم و شوهرمم براش ضرر داره امسال نگرفت.خلاصه گفتم این اومده به شوهرم گفتم نزدیک افطار بره نون تازه و حلیم بگیره.گرفت اورد باهم خوردیم و من از بعد ظهر هی تو فکر بودم که شام چی درست کنم و همش ازشون میپرسیدم چی میخورید بذارم و میگفتن نمیدونیم هرچی گذاشتی.منم چون همه چی تازه خورده بودیم و گفتم نونی نباشه که فردا اون روزه میگیره گشنه ش نشه با کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عدس پلو بزارم

حق با علی(ع) است.   

الهی روا مدار ک پنهان ما، از پیدای ما ناستوده تر باشد؛ و در ورای صورتی زیبای ما، سیرتی زشت و ناهموار نهان باشد. یا الرحم الراحمین(بخشی از دعای هشتم صحیفه ی سجادیه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مله

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

خب الان عدس پلو گذاشتن احقاق حق می خواد ؟! چجوریه ؟ پس حق با عدس پلو هه 

الهی روا مدار ک پنهان ما، از پیدای ما ناستوده تر باشد؛ و در ورای صورتی زیبای ما، سیرتی زشت و ناهموار نهان باشد. یا الرحم الراحمین(بخشی از دعای هشتم صحیفه ی سجادیه)

خلاصه پاشدم کاراشو کردم و افطار کردیم و اینا بعد افطار رفتن استخر .من پاشدم غذارو اماده کردم و کلی پیاز داغ سرخ کردم و کشمش و خرما تفت دادم و گوشتشو حاضر کردم و خسته و کوفته و به هیچ سریالمم نرسیدم یکم دراز کشیدم تا بیان ساعت دو اومدن.منم منتظر تا بیان براشون غذا بکشم با این که چقدر خوابم میومد