دیروز بعد ظهر شوهرم از سرکار با برادر شوهرم اومدن خونه.برادر شوهرم از ما کوچیکتره و مجرد.فقط اون روزه بود و من پریودم روزه نیستم و شوهرمم براش ضرر داره امسال نگرفت.خلاصه گفتم این اومده به شوهرم گفتم نزدیک افطار بره نون تازه و حلیم بگیره.گرفت اورد باهم خوردیم و من از بعد ظهر هی تو فکر بودم که شام چی درست کنم و همش ازشون میپرسیدم چی میخورید بذارم و میگفتن نمیدونیم هرچی گذاشتی.منم چون همه چی تازه خورده بودیم و گفتم نونی نباشه که فردا اون روزه میگیره گشنه ش نشه با کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عدس پلو بزارم
الهیروا مدار ک پنهان ما، از پیدای ما ناستوده تر باشد؛ و در ورای صورتی زیبای ما، سیرتی زشت و ناهموار نهان باشد. یا الرحم الراحمین(بخشی از دعای هشتم صحیفه ی سجادیه)
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خب الان عدس پلو گذاشتن احقاق حق می خواد ؟! چجوریه ؟ پس حق با عدس پلو هه
الهیروا مدار ک پنهان ما، از پیدای ما ناستوده تر باشد؛ و در ورای صورتی زیبای ما، سیرتی زشت و ناهموار نهان باشد. یا الرحم الراحمین(بخشی از دعای هشتم صحیفه ی سجادیه)
خلاصه پاشدم کاراشو کردم و افطار کردیم و اینا بعد افطار رفتن استخر .من پاشدم غذارو اماده کردم و کلی پیاز داغ سرخ کردم و کشمش و خرما تفت دادم و گوشتشو حاضر کردم و خسته و کوفته و به هیچ سریالمم نرسیدم یکم دراز کشیدم تا بیان ساعت دو اومدن.منم منتظر تا بیان براشون غذا بکشم با این که چقدر خوابم میومد