2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به اجبار دارم طبیعی زایمان میکنم خیلی هم میترسم واسه همین میخوام با بیحسی اپیدورال زایمان کنم&nbs ...

با بیحسی که ترس نداره

دوست من دو پسر اورد با بیحسی اپیدورال ،خیلیم راضی بود

میگفت اصلا درد نفهمیده فقط روند زایمانو یکم کند میکنه

خود منم همین روشو انتخاب کردم، البته اگه بریچ نباشه بچه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
دقیقا...منم گرفتم انگار....بدنم باز شده....هوا میره توش و میاد بیرون

نه این مشگل شما افتادگی نیست.افتادگی سن بالا ایجاد میشه .شما در اثر زایمان واژنت گشاد شده که قابل ترمیمه

من اونموقع که میخواستم زایمان کنم میگفتم سزارین ولی همسرم میگفت طبیعی که کیسه ابم پاره شد سزارین شدم ...

کاری به طبیعی و سزارین ندارم، قراره تو دو تاش زن سختی بکشه بعد اینجا هم مرد تصمیم بگیره، برا زن خیلی یه طور بدی هست

توی بیمارستانا انجام میدن؟اینجوری باشه که خیلی عالیه گلم

اره جدیدا خیلی از این روش استفاده میکنن...من کلاسای بارداری رو شرکت میکردم یک جلسش مارو بردن زایشگاه بیمارستان ، چن نفر بودن از این روش استفادع کرده بودن خیلی ریلکس رو تخت بدون هیچ دردی دراز کشیده بودن ازشون خیلی سوال پرسیدم واقعا راضی بودن

من اصلا ترس ندارم از زایمان طبیعی

گارفیلد زایمان طبیعی توی اروپا خیلی با ایران فرق دلره.

ماماهای ایران بداخلاق و بددهنن.با زائو بد تا میکنن.

توی همین سایت یه خانمی تعریف میکرد سر طبیعی چه بلاها که سرش نیاوردن.

من‌۱۲ شب رفتم ۲ بچم بدنیا اومد درد اصلیم فقط نیمساعت بود البته بقول شما من خیلی ورزش میگردم و همین ...

چ ورزشی؟؟؟ پیاده روی هم تاثیر داره؟؟؟ جفت و اینا پائین نمیاد؟؟؟

نه این مشگل شما افتادگی نیست.افتادگی سن بالا ایجاد میشه .شما در اثر زایمان واژنت گشاد شده که قابل تر ...

چجوری ترمیم میشه؟؟

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
اره جدیدا خیلی از این روش استفاده میکنن...من کلاسای بارداری رو شرکت میکردم یک جلسش مارو بردن زایشگاه ...

وای چقدر عالی❤❤کاش منم دراینده بتونم به این روش زایمان کنم

با بیحسی که ترس نداره دوست من دو پسر اورد با بیحسی اپیدورال ،خیلیم راضی بود میگفت اصلا درد نفهمیده ...

اره ترس نداره منتهی من قرار بود تا همین یک هفته پیش سزارین بشم اصلا واسه طبیعی امادگی نداشتم یهو قرار شد طبیعی زایمان کنم واسه همین خیلی میترسم چون به هوای سزارین شدن هیچ ورزشی نکردم تحرک نداشتم اصلا