بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی بیمارستانا انجام میدن؟اینجوری باشه که خیلی عالیه گلم
اره جدیدا خیلی از این روش استفاده میکنن...من کلاسای بارداری رو شرکت میکردم یک جلسش مارو بردن زایشگاه بیمارستان ، چن نفر بودن از این روش استفادع کرده بودن خیلی ریلکس رو تخت بدون هیچ دردی دراز کشیده بودن ازشون خیلی سوال پرسیدم واقعا راضی بودن
نه این مشگل شما افتادگی نیست.افتادگی سن بالا ایجاد میشه .شما در اثر زایمان واژنت گشاد شده که قابل تر ...
چجوری ترمیم میشه؟؟
تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
با بیحسی که ترس نداره دوست من دو پسر اورد با بیحسی اپیدورال ،خیلیم راضی بود میگفت اصلا درد نفهمیده ...
اره ترس نداره منتهی من قرار بود تا همین یک هفته پیش سزارین بشم اصلا واسه طبیعی امادگی نداشتم یهو قرار شد طبیعی زایمان کنم واسه همین خیلی میترسم چون به هوای سزارین شدن هیچ ورزشی نکردم تحرک نداشتم اصلا