2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من طبیعی زایمان‌م بود موقع درد ب خودمو شوهرمو همه تو دلم فوش میدادم 😂😂ولی دنیا میاد حیلی راحت میشی 

میترسم ازاینکه شکممو پاره کنن😖

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

من طییعی  زایمان کردم راضیم هستم

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
افتادگی مثانه و رحم در آینده از عوارض اصلیشه 

دقیقا...منم گرفتم انگار....بدنم باز شده....هوا میره توش و میاد بیرون

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
شما راضی بودی؟؟؟؟

من اگه دکتر و ماما بالاسرم بودن راضی بودم زایمانم مثل زمان قدیم بود😑😑😑😑😑اونم تک و تنها لحظه اخر پرستارو صدا کردم بچرو گرفت فقط😒

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

من خواهرو زن داداشم تو ی ماه زایمان کردن،یکیشون طبیعی یکیشون سزارین،خواهرم ک طبیعی بوده الانم ک میگی زایمان میشینه گریه میکنه انقدر ک دردکشبده ولی زن داداشم کاملا رو فرمه روحیش،خواهرم هم روحی هم جسمی خیلی بیشتر داغون شد الانم ک اصلا توان وطاقت نداره.

اگه یه سزارین مثل سزارین من میشدن یا میدیدن اونوقت به طبیعی راصی میشدن  والا هفته پیش زن داداش ...

من‌۱۲ شب رفتم ۲ بچم بدنیا اومد

درد اصلیم فقط نیمساعت بود

البته بقول شما من خیلی ورزش میگردم و همین دلیل راحتی زایمانم شد

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟