ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من اونموقع که میخواستم زایمان کنم میگفتم سزارین ولی همسرم میگفت طبیعی که کیسه ابم پاره شد سزارین شدم. از طبیعی و معاینه اش و اینطور زایمان کردن خیلی بدم میومد.
من ک از اول گفتم فقط طبیعی میزام طبیعی هم آوردم اونم خیلی عالس بدون برش بدون اذیت عقیدم این بود که حتما حکمتی داره که بچه از یه همچین جایی بیاد خاطره دو تا زایمانمم نوشتم
دقیقا...منم گرفتم انگار....بدنم باز شده....هوا میره توش و میاد بیرون
تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
من خواهرو زن داداشم تو ی ماه زایمان کردن،یکیشون طبیعی یکیشون سزارین،خواهرم ک طبیعی بوده الانم ک میگی زایمان میشینه گریه میکنه انقدر ک دردکشبده ولی زن داداشم کاملا رو فرمه روحیش،خواهرم هم روحی هم جسمی خیلی بیشتر داغون شد الانم ک اصلا توان وطاقت نداره.