من طبیعی زایمانم بود موقع درد ب خودمو شوهرمو همه تو دلم فوش میدادم 😂😂ولی دنیا میاد حیلی راحت میشی ...
منم دوست ندارم شکممو پاره کنن جای بخیه بمونه
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
بیمارستان من شخصی بوود اره اجازه میدادن شوهرم خیلی پیشم موند تا لحظه اخر چون درد زیاد داشتم فریاد می ...
چه خوووب