2777
2789
من طبیعی زایمان‌م بود موقع درد ب خودمو شوهرمو همه تو دلم فوش میدادم 😂😂ولی دنیا میاد حیلی راحت میشی ...

منم دوست ندارم شکممو پاره کنن جای بخیه بمونه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
من اول مطمئن شدم جفتم پایین نیستو دیگه آنچنان استراحت نمیکردم نه اینکه کار سنگین کنما ولی همیشه کارا ...

مرسی از توضیح کاملی ک دادی ...اخیش یکم استرسم کم شد:)💜😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طییعی  زایمان کردم راضیم هستم

میزارن کسی (شوهرت) لحظه ی زایمان کنارت باشه؟؟؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
میزارن کسی (شوهرت) لحظه ی زایمان کنارت باشه؟؟؟ 

بیمارستان من شخصی بوود اره اجازه میدادن شوهرم خیلی پیشم موند تا لحظه اخر چون درد زیاد داشتم فریاد میزدم خودش طاقت نیاورد رفت بیرون ولی مادرم پیشم بود😪😪😪😪خدا خیر بده به دکترم همیشه مدیونشم

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
بیمارستان من شخصی بوود اره اجازه میدادن شوهرم خیلی پیشم موند تا لحظه اخر چون درد زیاد داشتم فریاد می ...

چه خوووب