2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گارفیلد زایمان طبیعی توی اروپا خیلی با ایران فرق دلره. ماماهای ایران بداخلاق و بددهنن.با زائو بد تا ...

اینجام خیلیا تجربه ید دارن از زایمانشون ، ولی خوب قبول دارم زایشگاههای ایران محیط خوبی ندارن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نخند ای مرفه بی درد😆

از تصور اینکه یکی داره کله بچه رو میکشه بیرون خندم گرفت😂😂😂‌ولی خدایی سزارینم همونقد استرس اوره، کاش میشد رفت از فروشگاه بچه خرید😂

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

فقط برای خودتون مامای همراه بگیرید تا کمکتون کنه و ماساژ بده تا زایمانتپن راحت تر بشه خیلی تاثیر داره

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
اره ترس نداره منتهی من قرار بود تا همین یک هفته پیش سزارین بشم اصلا واسه طبیعی امادگی نداشتم یهو قرا ...

زیاد به ورزش نمونده بیشتر به بدن و لگن طرف ربط داره زایمان طبیعی

من به حرف بقیه پیادهروی کردم ماه اخر دکترم دعوا کرد استراحت مطلق نوش برام ، خطر زایمان زودرس داشتم

اصلا یک ماه اخر از جام تکون نخوردم، با اینکه بیحسی هم نکردم

دو ساعت درد کشیدم ، خیلی شدید درد داشتم ولی طولانی نبود 

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
واقعا؟؟  این زور و اینا ک میگن آدمو میترسونه وگرنه منم دوس دارم طبیعی باشه

نه عشقم خیلی بستگی به بیمارستانت و دکترت داره و قدرت بدنی خودت واسه هر کسی متفاوته

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
از تصور اینکه یکی داره کله بچه رو میکشه بیرون خندم گرفت😂😂😂‌ولی خدایی سزارینم همونقد استرس اوره، ک ...

😂😂😂😂

نمیدونم  ولی من مث بچه آدم رفتم دست به سینه نشستم نیم ساعت بعد بچه دنیا اومد

حواسم فقط به آرایشم بود کسی میاد عیادتم پاک نشه

😂

چ ورزشی؟؟؟ پیاده روی هم تاثیر داره؟؟؟ جفت و اینا پائین نمیاد؟؟؟

من اول مطمئن شدم جفتم پایین نیستو دیگه آنچنان استراحت نمیکردم نه اینکه کار سنگین کنما ولی همیشه کارامو میکردم از اول پیاده روی خخخیلی سبک داشتم 

از هفته ۳۴ به طور جدی شرو کردم تا هفته ۳۸ که روزی به ۵ ساعت هم میرسید البته با فاصله)دو هفته آخرو مثلا خونه خاهرم میرفتم ۵ طبقه رو از پله بالا پایین میومد

لباسا رو توی حمام با دست میشستم زیر دوش گرم کلی رقص کمر میکردم 

روزای قبل زایمان ببخشید یکی دو بار نزدیکی داشتم ( آب منی که داخل بریزه به راحت باز شدن دهانه رحم کمک میکنه) البته فقط هفته های آخر اینکارو بکنید،من روی توپ هم ورزش میکردم 

و در آخر بنظر من وقتی دردتون شرو شد  از همسرتون بخاید باهاتون ورزشا رو انجام بدید زیر دوش ماساژتون بده خخخیدی درد کمتر میشه  و باعث میشه دیرتر برید بیمارستان 

من وقتی رفتم  با اولین معاینه گفت ۸ سانت بازه دهانه رحمت و من کلی امید گرفتم 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟