2777
2789

منکه هنوز تجربه بارداری نداشتم عقدیم فعلا ولی خیلی از دردش میترسم...بیچاره عروس عموم رو بردن طبیعی زایمان کنه بچه اش درشت بود نتونستن بعد بچه رو هل داده بود تو و سزارینش کرده بودن...اینقدر زجر کشیده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا ب زایمان راضی نبودم و نیستم کاش خدا بچهارو میداد بیرون شکم پرورش میدادیم😂

یا مث کانگرو کیسه داشتیم😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
اخه از بعد سزارینم بیشترررړ؟؟؟

من تقریباجفتشوتجربه کردم اول دردم طبیعی بعدبچه نمیومدسزارین شدم ولی بازم میگم سزارینم بهتربود

بستگی به بدن داره

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

اگه یه سزارین مثل سزارین من میشدن یا میدیدن اونوقت به طبیعی راصی میشدن 

والا هفته پیش زن داداشم بچشو به دنیا اورد طبیعی هشت شب رفته بیمارستان ده نیم بچش بغلش بود تازه میگه دردای اصلیم از ساعت ده شروع شد دوتازور زدم بچه اومد بیرون 

ولی خب دختر کاری هست و پیاده روی زیاد میکرد

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
منکه هنوز تجربه بارداری نداشتم عقدیم فعلا ولی خیلی از دردش میترسم...بیچاره عروس عموم رو بردن طبیعی ز ...

دقیقا مثل خواهر من 

گفته بودن طبیعی میشه 

وسطاش دیدن نمیشه بچه رو هل دادن تو 

خواهرمم بیهوش شده 

بردن سزارین کردن 

زایمان طبیعی که الکی نیست ...توان و روحیه میخاد هرکسی نمیتونه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥