2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد دستمو انداختم تو دهنش دهنشو جر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 141 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا حساسی الکی  وای گفتی دهنشو جر دادم یاد نقی افتادم یادش بخیر  تماس انتقال داده شده ...

اره دیگه گفتم حتما ی گوشی دیگه داری دایورتش کردی رو این  چقدر گزیه کرد 

نه بجون مامانم خیلی داغونم چیکار کنم راهنماییم کنید چجور این گندو جمعش کنم کل ساختمون صدامونو شنیدن& ...

فقط ميتوني تقصير پريود و سايت بندازي😂بگو نزديك پريودم بةد يه عالمه تاپيك خيانت خوندم يهو گوشيت زنگ خورد شك كردم و حس كردم تو رو از دست ميدم از بس عاشقت بةدم اينكارو كردم،يكم پياز داغشو زياد كن🤦🏻‍♀️راستش هم همينه واقعا ولي خواهش ميكنم ديگه سايت نيا و رو اعصابت كار كن

واقعا منم روشوهرم حساس شدم انقد تونی نی سایت این داستان رو خوندم و امروز دعوامون شد 

باورکن با اینکه مجردم ولی تاپیکای خیانت خیلی بهم انرژی منفی میده واسه همین خیلی کم میام اینجا الانم دلم واسه استارتر و شوهرش سوخت الکی دعواشون شده

خداقوت دلاور خسته نباشی پهلوان دیگه میخواستی چیکارش کنی ما اگه سیلی بزنیم شوهرامونو از ی جای دیگه جرمون میدن چه برسه دس کنیم تو دهنشووووون

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

یاااااا خود خدااااااا .... این چجورش بود اخه؟؟؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز