2777
2789
عنوان

ترک شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
من از اول شکممو چرب میکردم تا وقتی که ۸ ماهگیم کامل شد اصلا ترک نداشت خیلی  خوشحال بودم اما توی ...

دقیقا همینه آخرش که بچه میاد پایین ترک می خوره خب پوست جا نداره دیگه باید باز بشه دیگه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن کنجد زدم یه کرمی هم دکترم داد خریدم هنوز که ترک نخوردم با اینکه کلا ترک داشتم پوستم کلا خوب نیس ولی این کرمه فک کنم خ خوب بود که ترک نخورد

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️
پوف چقد بده 

اینجوری نگووو

بزار بچت بیاد تو بغلت عزیزم

ببینی چقدر شیرینه

کلا هم ترک بخوری برات مهم نیست

من سینه هامم ترک خورد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دقیقا همینه آخرش که بچه میاد پایین ترک می خوره خب پوست جا نداره دیگه باید باز بشه دیگه

اره😥

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
اینجوری نگووو بزار بچت بیاد تو بغلت عزیزم ببینی چقدر شیرینه کلا هم ترک بخوری برات مهم نیست من سی ...

اخه شوهرم همیشه تعریف بدنمو میکنه میترسم بعدا ازم سرد بشه   

عزیزم من الان هفته ۳۸رو تموم کردم بدون ۱دونه ترک.از اولش دارم روغن بایو اویل میزنم.روش هم نوشته برای خانمهای باردارو جلوگیری از ترک شکم.عالیه.ولی برا بارداری اولیم روغن زیتون میزدم ترک برداشت 

اخه شوهرم همیشه تعریف بدنمو میکنه میترسم بعدا ازم سرد بشه    

نه نگران نباش گلم 

به شوهرت بگو بچه دار شدن اینارم داره 

هی ام پیش شوهرت ناله نکن هیکلم اینجوری شد اونجوری شد توجههشو جلب نکن مردا رو زیاد میدون بدی دور برمی دارن 

از حاملگیت لذت ببر عزیزم 

اصنم فکر چاقی لاغری نکن  

بعد زایمانم تا چهارماه قشششنگ غذاتو بخور کیف کن 

بزار ضعف بدنت جبران بشه 

بعدش رژیم اصولی بگیر 

چون اگه رژیم خودسر بگیری شیرت بد مزه میشه 

جوجوت نمی خوره 

گناه داره

یه بادکنکم که باد می کنی خالیش می کنی مث اولش نمیشه

کسی که می خواد پدر بشه لابد به همینم فکر کرده 

عزیزم من الان هفته ۳۸رو تموم کردم بدون ۱دونه ترک.از اولش دارم روغن بایو اویل میزنم.روش هم نوشته برای ...

خب جیگرر یه بار ترک خورده باز بشه قرار نیست با هر حاملگی ترکای جدید بخوره که 😂😂

منم حاملگی اولم راه راه شدم بعدی نه کرم زدم نه روعن ترک هم نخوردم 

روزی یکبار بسه؟بعدش بشورم یا بذارم بمونه رو پوستم؟

بشور اره هر روز نیم ساعت با یه پارچه زبر مثل کیسه ماساژ بده روغن زیتونم قاطی کن که خشک نشه پوستت جاهایی ک خارش میده واس ترک و مستعده

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
نه نگران نباش گلم  به شوهرت بگو بچه دار شدن اینارم داره  هی ام پیش شوهرت ناله نکن هیکلم ...

مرسییی عزیزم حرفات واقعا تاثیر داشت امیدوارم بتونم روحیه امو حفظ کنم     

بشور اره هر روز نیم ساعت با یه پارچه زبر مثل کیسه ماساژ بده روغن زیتونم قاطی کن که خشک نشه پوستت جاه ...

مرسی   یه سوال دیگه ببخشید ینی ژل رو با پارچه ماساژ بدم یا همینطوری پارچه رو پوستم ماساژ بدم