2777
2789
عنوان

چطوری میگید؟

356 بازدید | 50 پست

بچه ها ، شوهرم بعضی وقتا بعد از اینکه از سرکار میاد چون خونه پدرش سر راهشه میره سر میزنه.ولی وقتی که مهمون دارم،نمیخوام شوهرم بگه بهشون

من کلا دوس ندارم آمارمو داشته باشن

ولی  بحثش بیفته میگیم مهمون داشتیم.(برادرشوهرمم طبقه پایینمونه)

چطور به شوهرم بگم که فردا اگه رفت خونه شون بهشون نگه (که ناراحت نشه)؟؟؟(چون فردا مهمون دارم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایندفعه که گذشت،از بعد این مهمونی بگو مسائل خونه رو هردو به کسی نگیم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خب بفهمن مگه چی میشه؟

از اخلاق بعضیا خبرندارین که ....من خودم یه بار بعد یه سال مامان بابامو دعوت کردم خونم که دونفرن کلا پدرشوهرمم دعوت کردم قهر کرده بود نمیومدکه چرا دختر پسرای منو دعوت نکردین😕😕😕😕بعضیاکلا غیرقابل درکن

آخه یه اخلاقایی دارن.دیگه کل خاندان میدونن من امشب مهمون دارم ولی بعدش بفهمن دیگه کمتر میگن

سیاست داشته باش خب بفهمن 😐😐😐

من مادرشوهرم ۷ ساعت باهام فاصله داره میفهمه چون فضوله منم از قصد میگم چه غذاهایی درست کردم تا حرص بخوره 😅