2777
2789
عنوان

چطوری میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست
من باشم راستش رو میگم چون مطمئنا اونا هم تو خونشون خبرایی هست که ب پسرشون میگن بزنت نگو 

حب ببین بدونن مهمون دارم.(یا هر مسئله ی دیگه ای)

یه دخترشون که شهر دیگه س زنگ بزنه احوالپرسی میگن عههه فلانی امشب پدرزنش مهمونشه

اون یکی دخترشون زنگ بزنه میگن بهش

کلا ادن شب هر کیو ببینن میگن فلانی مهمون داره .من میگم به کسی چه مربوط 

میگم شاید ناراحت بشه بابام اینا و عموم اینا مهمونمن.

پس برات مهم نباشه که میگه یا نه 

بگه مثلا چی میشه خب

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اخلاق بعضیا خبرندارین که ....من خودم یه بار بعد یه سال مامان بابامو دعوت کردم خونم که دونفرن کلا ...

خبر دارم عزیز خودمم دوروبرم هستن از اینجور آدما ولی واقعا به کسی ربطی نداره یعنی چی انقدررر باید سیاست داشته باشیم که به کسی اجازه دخالت ندیم یا بخایم عزیز ترین کسامونو دزدکی دعوت کنیم😑😑

اگه بدونن چی میشه مگه

حب ببین بدونن مهمون دارم.(یا هر مسئله ی دیگه ای)

یه دخترشون که شهر دیگه س زنگ بزنه احوالپرسی میگن عههه فلانی امشب پدرزنش مهمونشه

اون یکی دخترشون زنگ بزنه میگن بهش

کلا ادن شب هر کیو ببینن میگن فلانی مهمون داره .من میگم به کسی چه مربوط 

آقایون چقد رفتارای زنانه پیدا کردن جدیدا

نه عزیزم شوهرم نمیگه .و اصلا زنانه نیست رفتارش

اونا انقددددر سیاست دارن از زیر زبونش میکشن.شوهر من ساده س

وقتیم چیزی بفهمن دیگه به همه آمار میدن.من با آمار دادن مشکل دارم.اونا هر کاری کنن که به من نمیگن

[QUOTE=90061621]خبر دارم عزیز خودمم دوروبرم هستن از اینجور آدما ولی واقعا به کسی ربطی نداره یعنی چی انقدررر باید سیا ...[/QUOTEمنم خوشم نمیاد توزندگیم دخالت کنم ولی باور کن بعضیا کلا اونقد رومخ آدم رژه میرن که آدم واقعا دیگه کم میاره ...من خودم خیلی اعصابم نمیکشه واسه این چیزا میگم فقط تموم شه حتی اگه دخالتم باشه😔😔😔

نه عزیزم شوهرم نمیگه .و اصلا زنانه نیست رفتارش اونا انقددددر سیاست دارن از زیر زبونش میکشن.شوهر من ...

آمار بدن میخوان چیتو بخورن؟بذار بدن

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
از اخلاق بعضیا خبرندارین که ....من خودم یه بار بعد یه سال مامان بابامو دعوت کردم خونم که دونفرن کلا ...

وااای دقیقا 

اینا نمیگن ولی خودشونو واسه عید دعوت کردیم گفتن نه تازه اومدیم (۳ماه قبلش🤔)قسم میخوردن که نمیایم

بدم میاد بدونن و فکر و خیالاتی کنن با خودشون.بابام ایناهم بخدا به زور میان خونه مون

میترسم ناراحت بشه .بگه اگه بدونن چی میشه 😅

بگو زندگی منو تو هست.ی چیزایی بین منو تو هست.باید اصرار زندگیمونو حفظ کنیم.حالا این ی حرف پیش پا افتادست اما من دلم میخواد صحبتهامون روابطمون واتفاقاتی که توی این خونه میوفته ازاین‌در بیرون بره.فقط منو تو محرم همه چیزه هم هستیم

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
[QUOTE=90061621]خبر دارم عزیز خودمم دوروبرم هستن از اینجور آدما ولی واقعا به کسی ربطی نداره یعنی چی ...

بخدا رو میدین دوسه بار جواب محکم بدین دیگه به خودشون اجازه نمیدن دخالت بیجا کنن 

والله بخدا اعصاب ماهم نمیکشید ولی یبار واسه همیشه 😑