2777
2789
عنوان

چطوری میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای دقیقا  اینا نمیگن ولی خودشونو واسه عید دعوت کردیم گفتن نه تازه اومدیم (۳ماه قبلش🤔)قسم م ...

همین دیگه .... این درحالیه که ماهفتهای دوسه روز خونه ی مامانم ایناییم ومثل مهمون ازمون پذیرایی میکنه ولی خونه پدر شوهرم یه چای هم باترس میخورم که خسیسه الان تودلش بهم فحش میده😅😅😅ولی حتی یه بارم نمیتونم مامان بابامودعوت کنم خونم چون پدرشوهرم یه رفتارایی میکنه که پشیمونم میکنه😔

آمار بدن میخوان چیتو بخورن؟بذار بدن

مثلا یه بار داییم اینا خونه مون بودن .جاریم که طبقه پایینه خونه نبودن

اخر شب اومدن

بعدش داییم اینا رفتن خونه شون

سر وصدا رفته پایین .پیش خواهرشوهرم اینا و مادرشوهرم اینا گفته بود که نمیدونم مامانش اینا خونه شون بودن یا کسی دیگه 

یه عالمه سوال تو ذهنشون اومده بود.بعد داییمو دیده بودن .بحث افتاده بود کفته بود ما خونه شون بودیم

فضولن اه

وااای دقیقا  اینا نمیگن ولی خودشونو واسه عید دعوت کردیم گفتن نه تازه اومدیم (۳ماه قبلش🤔)قسم م ...

منم حس شمارو دارم فکر میکنم بفهمن خانواده خودم خونمونن با خودشون میگن همش مامانش اونجان در صورتی اصلا نمیان آ ولی فکره دیگه

بخدا رو میدین دوسه بار جواب محکم بدین دیگه به خودشون اجازه نمیدن دخالت بیجا کنن  والله بخدا اع ...

من کلا کم روام ...چون تو خونه پدشوهرم میشینم نمیتونم باهاش بدبرخوردکنم ...آخه باز دخت پسراش تعدادشون کم باشه این توقع روبکنه یه چیزی کلا جمعشون کنی ۳۰ نفرن خیلی پرجمعیت ان درحالی که ما فقط دوبچه ایم تو خانواده وکلا خانوادمون کلا ۷نفره

همین دیگه .... این درحالیه که ماهفتهای دوسه روز خونه ی مامانم ایناییم ومثل مهمون ازمون پذیرایی میکنه ...

اینا اینجور نیستن .خیییلی دست و دلبازن ولی خواهرشوهرم(مجرده) فتنه س

بعدا میفهمن ولی خب اون شبی که اینا بدونن کمتر حرص بخورن و فکر کنن 

بخدا عموم اینا پارسال اومدن خونم

منم حس شمارو دارم فکر میکنم بفهمن خانواده خودم خونمونن با خودشون میگن همش مامانش اونجان در صورتی اصل ...

خواهرشوهرم از این فکرا میکنه

مامانمم عمه خودشونه ولی تعارف ندارن با کسی 😃😁

اینا اینجور نیستن .خیییلی دست و دلبازن ولی خواهرشوهرم(مجرده) فتنه س بعدا میفهمن ولی خب اون شبی که ا ...

خانواده شوهرکه کلا بگی یکی دوسال یبارمیادخونم اونم باورنمیکنن😂😂😂😂میگن هرروز خونه اینن

منم حس شمارو دارم فکر میکنم بفهمن خانواده خودم خونمونن با خودشون میگن همش مامانش اونجان در صورتی اصل ...

یه بار پیش پدرشوهرم اینا بودم.دوست شوهرم گفت میخوایم بیایم خونه تون.مام رفتیم خونه

بعد که رفته بودن خونه برادرشوهرم میگفت همش گفتیم ببینم کدوم رفیقشه .آخه اون رفیقت که بچه داره نبوده وگرنه صدای پا میومد😑

بعد دو سه روز توی جمع میگفت هی پشت سر هم خواهرشوهرم میپرسید که کدوم دوستت بوده ؟کدوم بوده؟شوهرمم گفت تو نمیشناسیش😁

من کلا کم روام ...چون تو خونه پدشوهرم میشینم نمیتونم باهاش بدبرخوردکنم ...آخه باز دخت پسراش تعدادشون ...

ببین آدم باید خودش استقلال داشته باشه هرکیو که دلش میخاد و راحت تره دعوت کنه وگرنه تا آخر عمر باید اسیر دستشون باشی

من که درستشون کردم شما هم ایشاالله بتونین و از پسشون بر بیاین😅