2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 96 پست
نه تو اون تاپيكا راجبه اينكه دوران عقد شبا پيش شوهرامون ميخوابيم يا نه حرف زديم كلي باهم 😉😉يادت او ...

آهاااااااا آبرومونو بردی دختر الان یادم افتاد  ببینم ان شالله خوش خبری دیگه ؟

راستش ما قصد خرید خونه داشتیم نمی‌دونم میشه روشون حساب کرد یا نه؟

اره بگین بعدا پشیمون نشین ما دو سال پیش یه خونه هشتاد متری پسندیدیم فقط هفت میلیون کم داشتیم از کسی قرض نگرفتیم بعد رفتیم یه خونه شصت متری خریدیم الان دیگه با این گرونی عمرا بتونیم هشتاد میلیونی بگیریم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خوشم نمیاد از کسی کمک مالی بگیرم حتی مادرم. هر کسی زندگی خودش رو داره

نه که توقع کمک داشته باشم از کسی یه جورایی هوامونو داشته باشه الا ن خیلی شرایط سخت شده مخصوصا ما که دنبال خونه ایم

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
آخه من تو اطرافیانم میبینم همه به عروس یا داماد شوند همش کمک میکنن

خیلی زیاد .خونه برامون خریدن.برامون عروسی گرفتن.نزدیک صد میلیون هزینه کرد برای کار شوهرم از وقتی هم عروسی کردیم کارت یارانشون رو دادن دست من.خدانگهشون داره😚

دخترم میدانم میدانم گفتنش کفر است /اما این روزها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤❤

ولی برادر شوهر بزرگه چند ساله تو خونه پدرشوهره،اجاره هم نمیده،بیشتر خرج هم پدرشوهر میده

ولی کنار من ک میشینن فقط اه و ناله ک نداریم و فلان...

خداروشکر منم اصلا دوس ندارم ی هزاری از سمت خانواده شوهر بیاد تو خونه م،چون منت میذارن

خیلی زیاد .خونه برامون خریدن.برامون عروسی گرفتن.نزدیک صد میلیون هزینه کرد برای کار شوهرم از وقتی هم ...

خدا به این افراد با سخاوت بیشتر هم بده 

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

جیب مارو نزنن کمک نخواستیم.😀ولی دروغ نباشه سر خرید خونمون 15کمک.کرد داریم الان خورد خورد برمیگردونیم.ولی عوضش همه جوره هواشون داریم.یعنی باد بهشون گیر بکنه ماباید بریم کمک.تو تمام تفریحاتمون بلا استثنا هستن.

آره  خبری نشد؟

والا همشون يعني خانواده شوهرم ميگن كه حتما تا قبل محرم صفر عروسيتونه اما بازم بايد ببينيم كي خونه تموم ميشه ديگه اما اگه بمونه تا بعد محرم صفر داغون ميشم😔😔

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
خیلی زیاد .خونه برامون خریدن.برامون عروسی گرفتن.نزدیک صد میلیون هزینه کرد برای کار شوهرم از وقتی هم ...

☺☺☺☺☺☺

عخی چه مهربون خدا حفظشون کنه 

واسه ما نه  فک نکنم چون بنده خدا همش در حال خرید طلاس واسه خودش   باعث افتخاره واسم که داشته باشه ولی دیگران مسخرش میکنن که چه نداشتنیه که هی میخری   ولی عروستون 2 سال و نیمه عقده 

اهل منتن یکم  واسه همین ترجیح میدم کاری نکنن 

جیب مارو نزنن کمک نخواستیم.😀ولی دروغ نباشه سر خرید خونمون 15کمک.کرد داریم الان خورد خورد برمیگردونی ...

چرا حالا تو تمام تفريحاتتون هستن؟؟؟؟😕

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈