نه که توقع کمک داشته باشم از کسی یه جورایی هوامونو داشته باشه الا ن خیلی شرایط سخت شده مخصوصا ما که ...
میدونم عزیزم. شرایط خیلی سخته. ولی شخصی رو میشناسم به بچش کمک کرد خونه بخره هر جاااااااا بشینه میگه من خونه رو براشون خریدم خودشون هیچکاری نکردن. اگه کمک میکنن دیگه اینجوری نباید بگن
☺☺☺☺☺☺ عخی چه مهربون خدا حفظشون کنه واسه ما نه فک نکنم چون بنده خدا همش در حال خ ...
چی بگم والا هرکس یه جوره دیگه
خواهر خودم الان ده ساله خانه داره شوهرش خرج خانواده شوهرش رو کلا خودش میده با اینکه کارگره و پدرشوهرش سالمه و برادرشوهر مجرد هم داره حتی خرج جشن عقد برادرش رو داماد ما ک اسمش رو گذاشتیم پسر شجاع 😆داد.
دخترم میدانم میدانم گفتنش کفر است /اما این روزها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤❤
اینقدر هر وقت مارو.میبینن مینالن.که دلمون گرفته ال و بل .دیگه تا جایی میخوایم بریم شوهرم میگه بزنگ بیان گناه دارن.منم خونوادم پیشم نیستن.مجبورم قبول کنم.یه دور دعوا و غر داشتم ولی با توجیحات شوهرم کم کم بیخیال شدم.حال نمیکنم باهاشون دوست ندارم اما بخاطر شوهرم به بیخیالی زدم.اما از وقتی میان یکسره مینالن تا وقت رفتن.برای دور بعدشون هم بازار گرمی میکنن😀
اصلا داغون نشو از الان برو آرایشگاه ببین بگو قراره بعد از ماه محرم افزایش قی ...
اره اتليه و ارايشگاه رو ديدم و پسنديدم فقط مونده بيانه بدم كه قرارداد ببندم...بخدا خودت كه ميدوني شرايط دوران عقدو با اينكه خداروشكررررر مشكل خانوادگي اينا نداريم يا باشوهرم همو هم دوست داريم اما تحملش واسم سخته اينكه ميگم اگه بمونه واسه بعده محرم داغون ميشم الكي نگفتم واقعا ميشم چون تا همين يكماه پيش داشتم افسردگي ميگرفتم كه يكم شوهرم كمكم كرد و يكم اومدم تو حال خودم
مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
هیچی هیچی هیچی،اگرم چجوری بشه پولی ازشون بگیریم عین همون پول رو برمیگردونیم بهشون،تازه پدرشوهرمادرشوهر من هردوشون درآمد دارن ولی بازم شوهرم تا حد امکان بهشون کمک میکنه
🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
چی بگم والا هرکس یه جوره دیگه خواهر خودم الان ده ساله خانه داره شوهرش خرج خانواده شوهرش رو کل ...
عزیزم حتما برکتش میاد تو زندگیش دیگه وگرنه از کجا بیاره
من بابام خرج پدر مادرشو میده ولی بابا بزرگمم به وقتش با این که هیجی نداشته دست پسراشو میگرفته خودش عروسی گرفته خونه داده چند سال نشستن طلا واسه عروساش گرفته الانم پسرا جبران میکنن من مشکلی با این چیزا ندارم
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
اینقدر هر وقت مارو.میبینن مینالن.که دلمون گرفته ال و بل .دیگه تا جایی میخوایم بریم شوهرم میگه بزنگ ب ...
😂😂😂اخي عزيزم چه از خودگذشتگي داري شما كه بخاطر شوهرت قبول ميكني من باشم اصلاااااا نميتونم تحمل كنم افررين واقعا البته ما هنوز عقديم واسه همون دلمون نميخواد كسي باشه باهامون😉 ولي خوبه معلومه دل بزرگي داري خواهر منم همينجوريه هرجا ميره با خواهرشوهراش ميره يا به فكر خواهرزاده هاي كوچيك شوهرشه ولي من اينجوري نيستم😕
مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
راستش ما قصد خرید خونه داشتیم نمیدونم میشه روشون حساب کرد یا نه؟
ماهم داریم عزیزم ولی اصلا وابدا نمیتونم روشون حساب کنم حالا جالبه که پول دارن که قرض بدن بهمون ولی نمیدن وجالب تر که شوهرمم طرفداریشونم میکنه که بنده های خدا حق دارن ندن خودشون چطور زندگی کنن لجم میگیره ها
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....