2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 96 پست
اتفاقا با ما هم همین طورن من خودم همه چی رو راحت میگیرم ولی جاریم باید همه چیش درجه یک باشه حتی اگه ...

وای دقیقا مثل ماست جریان شما اصلا من دوست ندارم با اون کمک های گدا منشی بدنام بشم

لایک نکنیییییییید
قربونت لطف داری گلی.خیلی سخته با دل و عقل جنگیدن.بعضی ها شاید ساده بگذرن بگن چیزی نیست ولی واقعاا پذ ...

ای جان عزیزمممم واقعانم خدا قبول کنه ازت😊😊چون کار اسونی نیست عزیزم‌البته منم گاهی از این مشکلات داشتم شوهرم بچهای خواهرشو دنبال خودمون راه میندازه میاره مثلا ما قراره یه جای مهم بریم دیرمونم شده اونا گریه کنن پشتمون باید اول بیره اونارو خوراکی بخره واسشون بعد بریم منم حررررصم میگیره اما هیچی نمیتونم بگم که اونام بچن اما من خیلی اذیت شدم تو این چندوقته دوره ی عقدم چون شوهرم اینجور رفتارارو داشته همیشه و تو همه حال هم به فکر همه هست😒😒

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جان عزیزمممم واقعانم خدا قبول کنه ازت😊😊چون کار اسونی نیست عزیزم‌البته منم گاهی از این مشکلات دا ...

وااای اره حق داری .منم قبلا تو ساختمون مشترک بودم بچه جاری وابسته شوهرم بود منم بچه نداشتم اون زمان اگه حرف میزدم فکر میکردن حسودی میکنم.تا شوهرم از سر کار میومد یچه بدون کفش فرار میکرد می اومد خونمون.وقت بی وقت.حتی تو مهمونی ها با جیغ و گریه می اومد وسط ما مینشست غذا بخوره.حالا بماند کثیف بازی ها😀ولی کلا بخاطر ششوهری مجبوری دله لعنتی مجبور میکنه ادم رو به سکوت .شمام ناراحت نباش انشااا بری سر خونه زندگی رفت امدها و کارها رو.قانون تر میشه حد حدود مشخص تر میشهِ.ولی همیشه سعی کن چیزی که ناراحتت میکنه به شوهرت بگی توضیح بدی بهتره شاید کنترل شده تر رفتار کنه

وااای اره حق داری .منم قبلا تو ساختمون مشترک بودم بچه جاری وابسته شوهرم بود منم بچه نداشتم اون زمان ...

😂😂😂😂پس شرایطت مثل من بوده...میدونی من نمیتونم به شوهر این حسمو بگم چون اگه بگم مطمينم نظرش راجبه من عوض میشه و یه برداشت دیگه میکنم فقط چندباری که خواستیم بریم بیرون گفته مثلا امیررضارو هم بیریم منم مخالفت کردمو دیگه نمیگه و یه چندباری گفتم خواهشا دایه مهربان تر از مادرنشو برای بچهای خواهرت وقتی اینجوری گفتم میگه اخه بخدا دلم واسشون میسوزه خواهرم اصلا بلد نیست با بچهاش چه جوری برخورد کنه همش با دعوا باهاشون صحبت میکنه شوهرمنم یه دونه دایی پدرشوهرمم فوت شده یعنی بابابزرگم ندارن این نقش دوتارو واسه اونا باید ایفا کنه😂😂 منکه این دوران عقدم خیلی بهم سخت گذشت با این حرکاتای شوهرم حالا نمیدونم بعد عروسی درست بشه یانه😢 

😂😂😂😂پس شرایطت مثل من بوده...میدونی من نمیتونم به شوهر این حسمو بگم چون اگه بگم مطمينم نظرش راجبه ...

اره تحمل سخته هم دلت میسوزه هم میخوای مثل باقی دختراا از دوران شیرین لذت ببری.حداقل به شوهرت بگو کنترل شده رفتار کن.اینطوری هم جواب دله خودش داده.هم دله شما رو به دست میاره.اخه محبت افراطی زیاد بقیه رو پر توقع میکنه.اون موقع جاریم جوری رفتار میکرد که انگار باید بچشو رو تخم چشماشون نگه دارن باید اینکه بچش مزاحم میشد میگفت چیکار کنم وظیفه عمو و عمه مادر بزرگ میدونست.وقتی بچم به دنیا اومد پراش شکسته شد.😀 البته با پروحی گفت بچه من یه جور عزیز می مونه منم با خنده گفتم نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار ولی واقعااا پروح پر توقع والا دلم برای بچه میسوزه حتی دوهفته گذشته خودم زنگ زدم بیان میخوایم بریم تفریح.

اره تحمل سخته هم دلت میسوزه هم میخوای مثل باقی دختراا از دوران شیرین لذت ببری.حداقل به شوهرت بگو کنت ...

ای جان چه خووووبی شما....نه خداروشکرررر واسه خواهرشوهرم توقع ایجاد نشده تا الان خدایی تا حالا بچهاشم دعوا کرده که اویزون ما نشن اما خودش شوهرم دوست داره بیرتش..من فقط نمسخوام شوهرم فکرش این همه مشغول خواهرزادش باشه دلم میخواد حواسش جمع زندگیه خودمون باشه البته از حق نگذریم به منم خیلی توجه میکنها اما انگار من پرو شدم همه ی محبتاشو واسه خودم میخوام😂😂