2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 96 پست

واسه ما خيلي كمكمون ميكنن البته من پدر شوهر ندارم يه جاهايي ما به مادرشوهرم كمك ميكنيم اما عموي شوهرم حق پدريم واسمون اون طرف تر تموم كرده تو اين شرايط بده اقتصادي واسمون خونه ميسازه كه خونه واسه خودمون داشته باشيم و مستاجر نباشيم من كه عاشقشم و هيچ محبتاشو فراموش نميكنم البته ماهم وقتي ايشالا پسرش خواست عروسي كنه ماهم كم نميذاريم و هر كمكي ازمون بر بياد واسشون ميكنيم

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش ما قصد خرید خونه داشتیم نمی‌دونم میشه روشون حساب کرد یا نه؟

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
نمیدونم والا  تا حالا فک نکنم کمک نقدی کرده باشن    در جریانش نیستم عروسیم همسرم دار ...

سلام خوبي خانومي منو يادت هست؟؟؟😊😊

نمیدونم والا  تا حالا فک نکنم کمک نقدی کرده باشن    در جریانش نیستم عروسیم همسرم دار ...

خدا بهتون کمک کنه ایشالا

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
ما ب بقیه بچه هاش میده.خونه ماشین حتی ولی ما ن بگو ی تومن

راستش منم همینم جاربم میخواست ماشین بخره ۴۰تومن براش وام گرفتن قسطشم خود مادر شوهرم میده

راستش منم همینم جاربم میخواست ماشین بخره ۴۰تومن براش وام گرفتن قسطشم خود مادر شوهرم میده

ولی یه بار به کمک دادن چند روز بعد هم پس گرفتن

سلام عزیزم نه خدایی کلی فک کنم جهیزیه میخواستی تستر بخری ؟؟

نه تو اون تاپيكا راجبه اينكه دوران عقد شبا پيش شوهرامون ميخوابيم يا نه حرف زديم كلي باهم 😉😉يادت اومد؟؟