2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم ولی میترسم

308 بازدید | 38 پست

تو خونه پدرم زندگی خوبی نداشتم،میگفتم شاید اگر ازدواج کنم بتونم خوشبختیو تجربه کنم،ولی ده روز از عروسیم میگذره و تا حالا چهار بار دعوامون شده،یه بار روم دست بلند کرده....با خانوادمم مشکل داره،از مادر پدرش بدم میاد و متاسفانه بالا سرمون زندگی میکنن،خستم،دوس دارم بمیرم،ولی میترسم از خودکشی،از اینی که عذابی که تو اون دنیا ببینم بدتر از اینجا باشه

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

چرا چهار بار دعواتون شده؟  گیر زیاد میدی؟؟ 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

مشکلتون سر چیه ؟

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب

همه ی زندگی ها  ، اولش سخت و پر از اختلاف و چالش

ولی اونچه مهم  این ک  مدیریت ش کنید دوتایی

این افکار  رو از خودتون دور کنید  و قوی و محکم باشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم ب همین زودی ناامیدی؟!!! 

اول راهی تازه 

زندگی دعواداره بحث داره لگومگو داره اما بجاش روزای خوبیم داره 

زیاد ب حرفای منفی ای ک تو تاپیکت میزنن توجه نکن 

بنظرم بزنگ ب ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی و باهاشون صحبت کن 

و ی سری هم برن ب تاپیک گلبوته_خانوم 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

عزیزم هنوز ۱۰روز گذشته ! اول راهی .این چه حرفیه ؟خودکشی کار آدمای ضعیفه .چم و خم شوهرت و پیدا کن .زبون گرم و مهربون .از کوره در نرو .وقتی عصبی میشه سکوت کن بعد حرفاتو بزن .هنوز خیلییییییی زوده بخوای جا بزنی 

ببین دعوا تا یک سال اول زندگی خیییلی طبیعیه سر هرچیزی بحث پیش میاد 

این ماییم. ک تعیین میکنیم بحث ب کجا کشیده شه 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️