2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست

چقدر زود جا زدي دختر خوب 

اين تازه اول زندگيه 

بايد قوي باشي به اميد اينكه كسي خوشبختت كنه نباش 

خودت بايد خودتو خوسبخت كني با شوهرت برو مشاور حس منفيو از خودت دور كن 

حالا كه زندگيت اينطوري شده خودتو با شرايط وقف بده اگر نشد جدا سو و مستقل زندگي كن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چرا چهار بار دعواتون شده؟  گیر زیاد میدی؟؟

اره ،کلا چِت میکنه به یه مسئله،رو خانوادش خییییییییلی حساسه ولی ب خانواده من بی احترامی میکنه

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودکشی مشکلی حل نمیشه ک دوستم تازه زیر یک سقف رفتین فرهنگ های خانواده باهم فرق داره و احتمالا از اولش باهم.تفاهم نداشتین که به اینجاها رسیدین بنظر پیش مشاور برو ازش کمک بگیر جون خودتو واسه این چیزایی بی ارزش نگیر نهایتش طلاق هست

تا ده روز پیش نمیدونستی از پدر و مادرش بدت میاد و اون با خانوادت مشکل داره؟یا نمیدونستی دست بزن داره ؟عزیزم میتونستی جلوی این اتفاق وایسی که الان مجبور به خودکشی نباشی زندگی پنجاه درصدش دست ما نیست مث خانواده ی خوب مث زیبایی مث پول ولی پنجاه درصد داری که بتونی سرنوشتتو بسازی الانم اصلا دیر نیست صبور باش بزار اروم شی بعد در مورد مشکلاتت فک کن قطعا چیزی در همسرت دیدی که قبولش کردی

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
با خودکشی مشکلی حل نمیشه ک دوستم تازه زیر یک سقف رفتین فرهنگ های خانواده باهم فرق داره و احتمالا از ...

اصلااااا شرایط طلاقو ندارم،من نمیتونم برگردم ب خونه پدریم

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
اره ،کلا چِت میکنه به یه مسئله،رو خانوادش خییییییییلی حساسه ولی ب خانواده من بی احترامی میکنه

وقتی دعوا میگیره میشه  سکوت کن   !!!  اگه به خانوادش حساسه خب راجب خانوادش حرف نزن!   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

چرا سريع راه حل طلاق ميدن بعضيا😐😐😐😐

عزيزم اول زندگي همه اختلاف دارن خب طبيعيه دو نفر با دو فرهنگ مختلف و طرز فكر مختلف ميخوان با هم زندگي كنن..يكم صبور باش عزيزم بشين فكر كن ببين اشتباهات خودت چيه با همسرت با ارامش برخورد كن بگو حرف بزنيم.مطمعنم اگه ارامشتو حفظ كني همه چي درست ميشه.در ضمن اصلاً حساسيت نسبت به خانواده همسرت نشون نده و به شوهرت نفهمون كه ازشون بدت مياد خيلي عادي رفتار كن حتي نقش بازي كن گاهي براي حفظ زندگي نيازه نقش بازي كردن.

موفق باشي

اصلااااا شرایط طلاقو ندارم،من نمیتونم برگردم ب خونه پدریم

قرارنیست برگردی 

الکیم ازاین فکرای بچه گانه نکن 

تو اشرف مخلوقاتی .قوی ای .بخاطر دعوا میخوای خودکشی کنی؟؟ 

فکرشم نکن ۱۰ سال بعد ب این تصمیمت میخندی و حتی شرمنده خودت میشی 

دعامیکنم ک ان شاالله خدا بهت ی روحیه قوی بده 

اما سعی کن همیشه دنبال راه حل درست باشی بجای رفتارای بچه گانه و احمقانه

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️
وقتی دعوا میگیره میشه  سکوت کن   !!!  اگه به خانوادش حساسه خب راجب خانوادش حرف ن ...

وقتی سکوت میکنم عصبانی تر میشه!!!! میگه حرف بزن دیگه چرا ساکتی

میشه یه نمونه حساسیتش به خانوادشو بگی مثلا تو‌چی میگی و عکس العمل اون‌چیه

مثلا حتی اگه مادر یا پدرش یه حرف اشتباهی زده باشن،یا بی احترامی کرده باشن،دادو بیداد میکنه که تو اشتباه برداشت کردیو خجالت بکشو‌‌.‌..

مثلا حتی اگه مادر یا پدرش یه حرف اشتباهی زده باشن،یا بی احترامی کرده باشن،دادو بیداد میکنه که تو اشت ...

خب حتما تو میری بهش میگی که اره بابات اینو به من گفت مادرت اینو گفت اونو گفت که اونم میگه اشتباه برداشت کردی دیگه

اگه اونا بی احترامیه مستقیمی بهت میکردن که مطمینن نمیتونست بگه اشتباه برداشت کردی پس تو از یه چیز غیرمستقیم پیشش گله میکنی.واقعا زود نیست برا اینکارا تو ده روز؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792