2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست
مثلا حتی اگه مادر یا پدرش یه حرف اشتباهی زده باشن،یا بی احترامی کرده باشن،دادو بیداد میکنه که تو اشت ...

شوهره منم اینجوریه 1 سال و نیم عروسی کردم اصلا خوب نشده به خانواده من هر چی از دهنش در میاد میگع ولی وقتی میخوای درباره خانوادش حرف بزنی میگه خانواده من خوبن تو اشتباه متوجه شدی

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
کاش خودکشی گناه نبود

بابا بخدا منم اول زندگیم همینجوری بود با پدرم مشکل داشت یکی دوماه طول میکشه تا همه چی درست بشه فقط طرفداری پدرو مادرتو نکن جلوش از خانوادشم جلوش بد نگو

اشتباه منو نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره منم اینجوریه 1 سال و نیم عروسی کردم اصلا خوب نشده به خانواده من هر چی از دهنش در میاد میگع ولی ...

نمیدونی امروز چه حرفایی ب شوهر خواهرم زد،تا بحثمون میشه بهم میگه دهنتو ببند،یا دهنتو سرویس میکنم،من با و امیدی با این ادم زندگی کنم

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
نمیدونی امروز چه حرفایی ب شوهر خواهرم زد،تا بحثمون میشه بهم میگه دهنتو ببند،یا دهنتو سرویس میکنم،من ...

دقیقا شوهر من تو نامزدی یا بعد عروسی اصلا دست روم بلند نکرده ولی خیلی بد دهنه منم میخوام حرفی بزنم میگ دهنتو ببند حرف نزن بزا من بگم بابات اینجوری کرد مامانت اینجوری کرد 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
2790
2778
2791
2779
2792