2777
2789
عنوان

رویا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بگم استارتر طبیعی نیست حالتت دیدم اا نصفی اینجورن! 

من ازین رویاها ندارم آخه چه نیازیه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
ای جان😍  خیلی حس خوبیه

ولی دارم ازش خسته میشم 

اخه فک میکنم دیگه زیادی غرقش شدم 

انقدددددد بهم نزدیکه و اونیه ک من میخوام غصم میشه از اینکه واااااقعنی ندارمش 😢😀

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

وای منم نوجوون ک بودم رویای اینو داشتم ک با عشق خیالیم شب بریم ی جای تاریک خلوت  سرد باشه اتیش روشن کنیم.ولی الان ک شوهرکردم اصلا شوهرم تو فاز اینچیزا نیس.ی کوه یخ بی احساسه  😡😐😐😐😐😐

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
اومدم بگم استارتر طبیعی نیست حالتت دیدم اا نصفی اینجورن!  من ازین رویاها ندارم آخه چه نیازیه

واقعا این حالت طبیعی نیست؟ 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
واقعا این حالت طبیعی نیست؟ 

تا جایی که من میدونم تا این حد و اندازه اگرم طبیعی باشه درست نیست. آدم باید زندگی واقعیش رو کنه و توش انقد پر و خوش و خوب باشه که وقت و حوصله رویاپردازی نباشه. این نشون میده یه جای زندگی بدجور میلنگه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
من حتی خوابشم میبینم بغلمم میکنه هیشکی خبر نداره متاهلم هستم ولی همیشه پیشمه

منم متاهلم 

اونی ک تو رویامه اصلا واقعی نیست و تو دنیای واقعی وجود نداره ینی تاحالا شبیه بهش مسیو ندیدم اصلاااااااااااااا 

ولی وقتی تو فکرشم و دارم باهاش صحبت میکنم حس خیانت دارم 😭 برا همین میگم دیگ ازش خستم ولی نمیتونم دیگه ترکش کنم این حالتو

تا جایی که من میدونم تا این حد و اندازه اگرم طبیعی باشه درست نیست. آدم باید زندگی واقعیش رو کنه و تو ...

آره خب ی جای زندگیم بدجور میلنگه.... 

منم متاهلم  اونی ک تو رویامه اصلا واقعی نیست و تو دنیای واقعی وجود نداره ینی تاحالا شبیه بهش م ...

وجود خارجی نداره!!!!

درکت نمیکنم راپونزل 

من اونی ک میگم عشق اول و اخرمه ولی ازم دوره 

وجود خارجی نداره!!!! درکت نمیکنم راپونزل  من اونی ک میگم عشق اول و اخرمه ولی ازم دوره

اره کلا نیست اصلاااااااااااااا نیست تو دنیا وجود نداره

خودم ساختمش با همون ظاهر و اخلاق و رفتاری ک من دوس دارم 

بعد خیلی باهاش آرومم خیلی  تازگیا فهمیدم فقط با اون آروم میشم

مخصوصا شبا ک هیشکی نیست تمرکزمو ب هم بریزه مدام ب این فکر میکنم کی شب میشه باهاش صحبت کنم و اروم شم 

من دیوونم؟!  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز