2777
2789
عنوان

رویا😍

522 بازدید | 38 پست

شماهم ازين رويا ها دارين كه يكي هست كه سالهاست داره با شما زندگي ميكنه و هر روز و هرشب و هر ثانيه كنارتونه؟!

كه بهتون بگه چي خوبه چي بده؟!

دقيقا مثل يك زوج كه باهم زندگي ميكنن و البته رفيق هم هستند؟!

قهر و اشتي و همه و همه چيزايي كه تو ي زندگي هست دارين!

منم يكي دارم كه ۳ ساله دارم باهاش زندگي ميكنم تو خيالم😍خيلي برام لذت بخشه🦄💜

براش صبحونه درست میکنم بغلش میکنم ماکارونی که دوس داره میپزم چایی میخوریم فیلم میبینیم .. تو پارک قدم میزنیم میگیم میخندیم بغلش میکنم و ....

من هر روز با خیالش زندگی میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کردم صدام زدی😀

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

استارتر خیلی مثل منی 

منم خیلی خیلی خیلی وقته دارمش 

چون حتی ی وقتایی بلند بلند باهاش صحبت میکنم مامان میاد میگه دوساعته با کی صحبت میکردی میگم با خودم

مامانم میگه نکن اینکارو خطرناکه 

موقع کار کردن هم باهاشم مثلا خونه رو جارو میکشم غرق در صحبت با اونم 🙄😑

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
استارتر خیلی مثل منی  منم خیلی خیلی خیلی وقته دارمش  چون حتی ی وقتایی بلند بلند باهاش صح ...

ولی این رویا نیستا

کسیو ک تو رویامه برا خودم زنده میکنم انگار 

دیوونم میدونم 😐

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز