2777
2789
عنوان

رویا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 38 پست
اره کلا نیست اصلاااااااااااااا نیست تو دنیا وجود نداره خودم ساختمش با همون ظاهر و اخلاق و رفتاری ک ...

الان فعلا تو عقدیم 

اونقدر ک ب تمرکز روی این دوستم اهمیت میدم ،،،بی قراری ب دیدن و بودن با نامردم اصلا ندارم و بی تاب نیستم 

حس میکنم فقط با اون ب ارامش میریم 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
الان فعلا تو عقدیم  اونقدر ک ب تمرکز روی این دوستم اهمیت میدم ،،،بی قراری ب دیدن و بودن با نام ...

این یعنی نامزدتو دوس نداری از ته دل ...

باهاش به ارامش نمیرسی ...

حق داری 

دیونه نیستی عزیزم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این یعنی نامزدتو دوس نداری از ته دل ... باهاش به ارامش نمیرسی ... حق داری  دیونه نیستی عزیزم ...

نامزدم نیس عقدیم شوهرم میشه دیه  نه؟!  

خو ازدواجمون سنتی بود منم همیشه دوست داشتم خودم عاشق بشم و خودم انتخاب کنم 

همیشه ی عشق پنهونی تو دلم دارم ب یکی ک کلا نیست مسخرس واقعا 😏😐

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
نامزدم نیس عقدیم شوهرم میشه دیه  نه؟!   خو ازدواجمون سنتی بود منم همیشه دوست داشتم خودم ع ...

درکت میکنم ... 

فکر و خیال که محدودیت نداره عب نداره هرچقدر میخوای خیال پردازی کن اگه اینطوری حالت بهتر میشه❤

دعا کن من و اون بهم برسیم تا دیگه خیالاتم تموم شه 

درکت میکنم ...  فکر و خیال که محدودیت نداره عب نداره هرچقدر میخوای خیال پردازی کن اگه اینطوری ...

اخه فکر اینکه گناهه و ب همسرم خیانت میشه اذیتم میکنه 

واقعا این خیانته؟ ؟؟؟؟

من اونو خودم ساختمش حتی شبیه کسی نیست 

چشم دعات میکنم ایشالا حاجت روا شی گلم و ب هم برسید و عاشق و خوشبخت باشید 💖💖💖💖

چي شد اخرش؟ جوابشو دادي؟ چرا اومد شهرت بهت نگقت؟

گفت تلافی کارات زنگ نزدم 

گف حماقت کردم ب التماس افتاد ... من بخشیدمش

ولی رفتارشم عوض شده نیازی ب توضیحش نیست 

بهش میگم پیج زدم فالوم کن میگه نه به شرطی ک اسم پیجتو با بیوت ک رشته و شهرتو نوشتی عوض کنی که فالوورام نشناسنت و ندونن یکیو دارم ... 

منم بش گفتم عاشق عشقشو جارمیزنه بزدل نیست که از همه قایمش کنه و ... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز