2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کن کیک یخچالی

کره میخواد.آرد.شکر.شیر.پودر کاکائو

عالی میشه مقداراشو الان یادم نمیاد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

دسر عربی خیلیم خوشمزس 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بیسکویت میچینی، طبقه دوم فرنی، طبقه سوم فرنی که با نشاسته درست شده و زعفران ریخته شده زرد رنگ، فرنی کاکایویی،خنک شد روی اون ژله موز یا طالبی می ریزی می زاری یخچال بعد چن ساعت نووووووش جان

اسمش و نمیدونم اختراع خودم

بیسکوییت رو بچین کف ظرف بعد موزو یا حلقه کن یا له کن اگر داشتی کاستارد هم درست کن بریز روش و روش شکلات آبشده بریز بزار سرد بشه و بعدم برش بزن

اگر خواستی میتونی بیسکویت رو لایه لایه با موادت بچینی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز