hamsaramtajsaram مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان ترنس | مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 71 پست توکوچمون یه خانواده بودن که یه پسرداشتن حالا میگن رفته وتغییر داده وشده دخی خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/02/23 | 05:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررویاها۱۳۶۱ عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1017 شماهم همیچین موردی داشتین؟ بله،دختره دوبار شوهر کرد طلاق گرفت اخرشم خودش مرد شد
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 چرا بولد میکنید اینچیزا رو؟! خلاف شرع کرده؟! دزدی کرده؟! اختلاس کرده؟! از دیوار مردم بالا رفته؟! ... چرا جو میدیکسی از خلاف شرع صحبت نکرددنبال جنجال نباش خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 بله،دختره دوبار شوهر کرد طلاق گرفت اخرشم خودش مرد شد از نزدیکان بود؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8433 هم دخترش رو دیدم هم پسرش رو. خیلی اذیت کننده اس. پروسه ی درمانش هم که خیلی سخت. اکثرا بعد یه مدت میمیرن خیلی
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12520 اکثرا که یه مشت...تشریف دارن...ترنس واقعی خیلی کمه یا اصلا اونقدری نیس که الان داریم میبینیم ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
بیتا69 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2676 چرا انقدر دل می شکنید ...بنده خدا یه موضوعی واسه خودش جالب بوده گفته شاید برای ماهم جالب باشه تاپیک زده ....اگه باب میلت نبود اصلا به خودت زحمت کامنت گذاشتن هم نده از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 متاسفانه توی ایران خیلی ها مجبور به جراحی میشناما الان علم میگه جراحی روش خوبی نیست، لااقل با این عمل هایی که الان انجام میشهتازه بعضی ها هم نباید اصلا تغییر جنسیت بدن اما مجبورا بدن
ملانصرالدین عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 2799 چرا بولد میکنید اینچیزا رو؟! خلاف شرع کرده؟! دزدی کرده؟! اختلاس کرده؟! از دیوار مردم بالا رفته؟! ... آرام باش فرزندم فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 الان اگه دیدینش هی به همدیگه نشونش ندین هی برنگددین پشتش نگاه کنیدبه همدیگه نشونش ندین البته میدونم خودتون بهتر میدونید
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 چرا انقدر دل می شکنید ...بنده خدا یه موضوعی واسه خودش جالب بوده گفته شاید برای ماهم جالب باشه تاپیک ... نه این موضوعات ارزش دل شکستن نداره عزیزمهرکسی هم مشکل داره وقتی عنوان رودید وارد نشه کارت دعوت که نفرستادم براشون خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12520 چرا انقدر دل می شکنید ...بنده خدا یه موضوعی واسه خودش جالب بوده گفته شاید برای ماهم جالب باشه تاپیک ... خب عزیز دلمبعضیا کلا دوست دارن جو بدن ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 الان اگه دیدینش هی به همدیگه نشونش ندین هی برنگددین پشتش نگاه کنید به همدیگه نشونش ندین البت ... کاش همه نظراتشونو مثل شما محترمانه بگن تالایق بازخورد خوب هم باشن خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی