2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

1047 بازدید | 47 پست

دوستان کسی هیچ اطلاعی در این خصوص داره؟

من پنج ماهه باردارم و اطراف واژنم یه دفعه ریخته بیرون نگاه ک میکنم تعداد زیادن و پراکنده و سطحین رفتم پیش دکتر زنان گفت مشکوکی ب زگیل بعد دو هفته برا نمونه برداری بیا خیلی استرس دارم 

از راه  شریک جنسی میتونه باشه   اگه بود شوهرتم ببر ازمایش 

توالت فرنگی    دستشویی هایی بین راهی  استخر  استفاده از مایو دیگران و..... 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو بارداری داشتم که کارم به جراحی کشید تو اتاق عمل اگه فقط بیرون هست با محلول جواب میده

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
منم تو بارداری داشتم که کارم به جراحی کشید تو اتاق عمل اگه فقط بیرون هست با محلول جواب میده

چرا زدین؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

عزیزم همینجا سرچ کن, تاپیکهای خیلیییی زیادی راجع به این مساله زده شده, یک خانوم هم یکبار رژیم درمانی براش گذاشته بود, برای تشخیص هم حتما پیش یک دکتر پوست حاذق برو, من و همسرم یک مدت مشکوک بودیم و خیلی از دکترا در نظر اول تشخیص زگیل میدادن و حتی برای کرایو هم نوبت داده بودن! فقط دکتر فهیمه عبداللهی مجد توی بیمارستان تجریش با معاینه دقیق مارو راهنمایی کرد و خیلی ازش راضی بودیم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
از راه  شریک جنسی میتونه باشه   اگه بود شوهرتم ببر ازمایش  توالت فرنگی  & ...

خیلی دوست دارم دخترم رو بفرستم شنا اما فقط به همین دلیل  نمیبرم.😔

و چقدر هم لازمه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....