2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 47 پست

شما که بارداری اطلاع ندارم ولی

درمان کلی

مخلوط سرکه سیب و دارجین به مدت دوهفته زده بشه

به شدت دردناک 

محلول پدوفنین بنزون ازداروخانه گرفته بشه

باگوش پاک کن روزی یبار زده بشه تا جهارساعت توالت نرید و بعد با اب فراون شسته بشه چندبار انحام بشه میرن

فریز ولیز هم برمیگرده

خیلی دوست درم دخترم رو بفرستم شنا اما فقط به همین دلیل  نمیبرم.😔 و چقدر هم لازمه.

اره منم فهمیدم میترسم دیگه برم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل دونه های ارزن ریخته بیرون بعضیاشون کوچیک بعضیاشون بزرگتر خیلی استرس دارم زگیل یهویی میریزه بیرون ...

آجی متاهلی؟؟ازشوهرت گرفتی چون این ی بیماریه جنسیه

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

منم  تو بارداریم دوتا بیرون اومد! یکیش با ژیلت کنده شد! ولی یکیش هس! الان پنج ماهه! ولی نمیدونم دقیقا چیه! چون اگه زگیل بود باید بیشتر میشد ولی....

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ببخشيداينوميپرسما ميشه واسه آقايون ازراه روابط جنسى بگيره يعنى خانومش نداشته باشه ازيه خانم ديگه

بعلهههههههههههه ک میشه اونم چجوررررم

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

ببخشيداينوميپرسما ميشه واسه آقايون ازراه روابط جنسى بگيره يعنى خانومش نداشته باشه ازيه خانم ديگه

اوهوم میشه . زگیل میتونه چند سال مخفی باشه بعدا خودش رو نشون بده

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
آجی متاهلی؟؟ازشوهرت گرفتی چون این ی بیماریه جنسیه

اره متاهلم پنج ماهم باردارم شوهرم ک علائمی نداره چند ماه پیش چین بودم اونجا تو هتل ک همش توالت فرنگی نمیدونم از کجا اومده خیلی نگرانم

سلام عزیزم منم زیگیل تناسلی دارم باردارم هستم

عین تبخاله توی خون وجود داره ویروسش اما اگه سیستم ایمنی بدن ضعیف شه میریزه بیرون و بارداری زمانیه که سیستم ایمنی خیلی ضعیف میشه 

این نوعی که بیرون میریزه معمولا سرطانی نیست اما واسه اطمینان بیشتر هر۶ ماه باید تست پاپ اسمیر داد

که فعلا توبارداری نمیشه

زایمان طبیعی هم نمیتونین انجام بدین

من کرایو درمانی یاهمون فریز میکردم قبل بارداری داشت کم میشد که باردار شدم

توبارداری ام میشد انجام داد اما بنظرم تاثیری نداشت الانم محلول tca استفاده میکنم دارن بهتر میشن و حتما شوهرتم باید معاینه و درمان بشه چون ازتماس جنسی منتقل میشن

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...