2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم منم زیگیل تناسلی دارم باردارم هستم عین تبخاله توی خون وجود داره ویروسش اما اگه سیستم ایم ...

مطمئنا اونایی ک بیرون میریزه سرطانی نیست؟ 

دارم دق میخورم احساس میکنم نصف صورتم فلج شده بدجور تو این سایتا آدمو میترسونن

خیلی دوست دارم دخترم رو بفرستم شنا اما فقط به همین دلیل  نمیبرم.😔 و چقدر هم لازمه.

سلام‌. ببین استخرهای خصوصی ک فقط مخصوص کارکنان شرکت ها یا حوزه هاست رو پیدا میکنی؟ اگه این استخر ها باشه چون تعداد افراد کمتر و البته شناخته شده تری میرن، قابل اعتماد تره.

مثلا بابای من کارمند یه شرکتی بود ک استخرها و باشگاه های خصوصی داشتن ک فقط خانواده کارکنان میتونستن استفاده کنن و چون تعدادمون کم بود همیشه تمیز و خلوت بود

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌. ببین استخرهای خصوصی ک فقط مخصوص کارکنان شرکت ها یا حوزه هاست رو پیدا میکنی؟ اگه این استخر ها ...

باید یه سراغی بگیرم.

زهرا داره تپلی و چاق میشه😱🙁😔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مطمئنا اونایی ک بیرون میریزه سرطانی نیست؟  دارم دق میخورم احساس میکنم نصف صورتم فلج شده بدجور ...

تو نت اصلا دنبالش نباش که الکی ترست بیشتر میشه

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
مطمئنا اونایی ک بیرون میریزه سرطانی نیست؟  دارم دق میخورم احساس میکنم نصف صورتم فلج شده بدجور ...

منم خیلی ناراحت بودم واسه همین موضوع و خیلی تحقیق کردم دوبارم تست پاپ اسمیر دادم مشکل نداشتم

دکترم بهم گفت معمولا نوع سرطانیش مخفیه و بیرون نمیریزه

اما انواع ویروسش زیاده یه ازمایشی هست که میگه ازچه نوعیه مال شما

دونوعش فقط سرطانیه

نه نگران نباش و استرس نگیر چون استرس باعث میشه بیشتر بشن انشالله بعدزایمان هر ۶ ماه تست بدی و مشکل نداشته باشی اصلا مهم نیست

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...
باید یه سراغی بگیرم. زهرا داره تپلی و چاق میشه😱🙁😔

دختر منم توی ۴ ساله. مادرشوهرم بهم میگه از همین الان بهش عرق رازیانه بدم ک اندامش قشنگ بشه. ولی من حوصلم نمیکشه😫😫😫

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره متاهلم پنج ماهم باردارم شوهرم ک علائمی نداره چند ماه پیش چین بودم اونجا تو هتل ک همش توالت فرنگی ...

اوووو خداااا چ بد الانم باید حواست باشه شوهرت نگیره ازت

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

منم خیلی ناراحت بودم واسه همین موضوع و خیلی تحقیق کردم دوبارم تست پاپ اسمیر دادم مشکل نداشتم دکترم ...

وای خدا کنه دیشب رفتم دکتر داشتم سکته میکردم ب شوهرم گفتم بچمو بگیر بزرگش کن من میرم تو خونه بابام اینا زندگی میکنم

امکانش هست بچم از دست آلوده یا بزاق دهن من بگیره یا لباس زیری ک میریزیم تو ماشین؟

من جات بودم توبالش هتله جیش میکردم تادفعه دیگه توالتاشونو ضدعفونی کنن مسافرا همچنین بیماریایی نگیرن🤭🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

يكى ازدوستام شوهرش همين مشكل براش پيش اومده بود ولى به دوستم منتقل نشده بود دوستم ميگفت دكتربه شوهرش گفته احتمال داره زگل باشه ولى بااين حال براش ليزركردن بعدشم ميگفت مطمئنه كه استخرم نرفته خيلى ناراحت بودوبه شوهرش شك داشت ميگفت نكنه ازراه روابط نامشروع بوده باشه

وای خدا کنه دیشب رفتم دکتر داشتم سکته میکردم ب شوهرم گفتم بچمو بگیر بزرگش کن من میرم تو خونه بابام ا ...

ازبزاق و اینا نمیشه

از تماس پوست الوده به ویروس باپوست سالم انتقال پیدا میکنه

بعدم پیش شوهرت اونجوری نگو و خودتو عیبناک نکن

چون صددرصد ازخودش گرفتی

بگو ازتو گرفتم و توام باید خودتو درمان کنی

واکسن پیشگیری هم داره اگه لازم بود نهایت واسه بچت میزنی اگه ضرر نداشت 

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...
ازبزاق و اینا نمیشه از تماس پوست الوده به ویروس باپوست سالم انتقال پیدا میکنه بعدم پیش شوهرت اونجو ...

از طریق پوست منظور اگه دست بگیرم ب واژنم بعد به یکی دیگه میگیره؟

شوهرم مهربونه میگه من نداشته باشه منم میگیرم با هم باشیم دارم دق میکنم این چیزا دیگه چینو از کجا میان نگران بچمم😥😢