2777
2789
عنوان

کسی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
ممنون عزیزم خدا دلتو آروم کنه امیدوارم کردی😘

قربونت عزیزم اصلا نگران نباش خدا خیلی بزرگه  و مهربون ان شالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی.  جهیزیه رو خدا خیلی کمک میکنه به خودش توکل کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی الاهی همیشه خوشبخت باشی عزیزم...😍😍 لطفا برای منم دعا کن گاهی وقتا فکر این موضوعات خیلی اذیتم ...

خدا کمک میکنه عزیزم از الان غصه نخور راستی ازدواج منم خوبه همسرم پسر خوبو کاریه واسم کم نمیذاره اگه دل ادما پاک باشه همیشه تو زندگی برنده هستن

واسه جهازتم وام ازدواجتو داری خودتم برو سرکار کم کم بخر یه مقدارم بابات میده یه چیزایی هم بنداز گردن شوهرت

هرچی هم موند بعدا باهم میخرین لذتشو میبرین

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

درضمن دعاکن بختت خوب باشه 

من ازدوج اولم کلی جهزیه داشتم خرت وپرت و دکوری و همه چی

اما زندگیم سرنگرفت

ازدواج دومم قبل گرونیا جهیزیه کامل نگرفتم

الان زندگیم خیلی خوبه 

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
چقدر خوب😍منم مصاحبه های کاری زیاد رفتم ولی چون دانشحو هستم اکثرا قبول نکردن ... هم اینکه الان واقع ...

سی میلیون؟! عزیزم خب حالا که شرایط سخت شده واقعا میشه یک مقدار هم کمالگرا نبود! یک ماشین لباسشویی الجی بخر ۸ میلیون، یخچال هم از این مدل الجی که ساید نیست ولی خیلی پهنه (بالافریزره و پایین یخچال) ده میلیون یا مثلا دوقلوی الکترواستیل بخر، اینا به بیست هم نمیرسه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خدا کمک میکنه عزیزم از الان غصه نخور راستی ازدواج منم خوبه همسرم پسر خوبو کاریه واسم کم نمیذاره اگه ...

مرسی عزیزم امیدوارم کردی خدا خیرت بده😍

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
سی میلیون؟! عزیزم خب حالا که شرایط سخت شده واقعا میشه یک مقدار هم کمالگرا نبود! یک ماشین لباسشویی ال ...

ممنونم دوستم ...😍😍 آره ادم کمالگرا نیستم حدسی قیمتارو گفتم قیمت دقیق ندارم .. تاجایی که بشه دوس دارم با هزینه کم جنس مفید با بازده بالا بخرم...

راستی حتما مستنده رو میبینم😍🙄

درضمن دعاکن بختت خوب باشه  من ازدوج اولم کلی جهزیه داشتم خرت وپرت و دکوری و همه چی اما زندگیم ...

ان شاالله 

شماهم برای همه جوونا و من دعا کن😘😘 ان شاالله این دفعه خیر ببینی از زندگیت ... کنار هم خوشبخت بشین

ممنونم دوستم ...😍😍 آره ادم کمالگرا نیستم حدسی قیمتارو گفتم قیمت دقیق ندارم .. تاجایی که بشه دوس دا ...

آفففررررین بر تو عروس آگاه😘😘😘

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌