2777
2789
عنوان

کسی بوده؟

180 بازدید | 24 پست

کسی بوده که با شرایط اقتصادی بد خانوادش ازدواج موفق و جهیزیه خوب داشته باشه؟

ما وضعمون بد نیس 

ولی پدرم خونمون رو دو سال پیش قبل گرونیا فروخت و برد به سرمایه کارش اضافه کرد و الان مستاجریم... الان هم که فشار اقتصادی رو همه قشر هست و اون پیشرفتی که از کار پدرم انتظار داشتیم با توجه به تورم و شرایط جامعه فعلا ایجاد نشده ...

خیلی نگرانم ...۲۱ سالمه 

خاستگار خوب خدایی زیاد داشتمو دارم 

ولی حس میکنم بعضی از دلایل پدرم برای رد کردن بعضی خاستگارا این بوده که منتظره وضعمون یه ثباتی پیدا کنه ...

من ازین دختر لوسای به شدت بابایی هستم اصلا دوست ندارم بابام کوچیک ترین دغدغه و ناراحتی بابت من داشته باشه ولی از طرفی هم نگران سرنوشت آینده خودمم...

خلاصه که اگه شماهم بطور معجزه آسایی تو شرایط سخت جهیزیه آبرومند و خوب بردین یکم منو امیدوار بکنید...

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زمان جهیزیم شرایط خوب نبود.مامانم طفلی طلاهاش فروخت خریدم

آخی خدا حفظش کنه ... مشکل اینه مامان من از سر بی فکی و آینده نگر نبودنش طلا غیر همون گرنبند و گوشواره و دستبندی که دستشه نداره و چیزی برای روز مبادا کنار نذاشته😔

نگران چیزهای دیگه باش ،نگران استقلالت نگران هویتت ،شوهر همیشه هست

مرسی دوست خوبم ... 😘حواسم به این قبیل موضوعات هم هست ولی خب من چون خانواده دوست دارم موقعیت خوب ازدواج هم برام مهمه

من بهترین جهزیه برا خودم درست کردم سال۹۲ با پول خودم سرکار میرفتم خانواده هم کمک کردن ولی بیشترش خودم از شما هم سنم کمتر بود ۱۹ بودم سرکار میرفتم دانشجو هم بودم حتما که نباید پدرتون کامل جهیزیه بده خودت که بخری لذتشم بیشتره

من بهترین جهزیه برا خودم درست کردم با پول خودم سرکار میرفتم خانواده هم کمک کردن ولی بیشترش خودم از ش ...

چقدر خوب😍منم مصاحبه های کاری زیاد رفتم ولی چون دانشحو هستم اکثرا قبول نکردن ...

هم اینکه الان واقعا خیلی گرونیه یه ماشین لباسشویی و یخچال خودش میشه ۳۰ میلیون

حقوق بیشتر از یکسالمو باید فقط برای این دوقلم بدم

سلام من شرایط خانوادگیم از لحاظ مالی خوب نبود ولی خداراشکر ازدواج خوبی داشتم و تمام جهیزیه ام که خیل ...

خداروشکر 😍😍😍... ان شاالله خوشبخت و سعادتمند باشید همیشه

زندگی ماهم معمولیه ولی چیزایی که دارم میخرم همش خوشکله خدا کمک میکنه واسه جهیزیه ولی خودتم اینده نگر باش هردفعه یه تیکه بخر

من مجرد بودم پول جمع میکردم۹ میلیون جمع شد گذاشتم کنار واسه جهازم

باز از دوران نامزدیم تا الان که عقدم هرچی کار میکنم خرده ریزامو میخرم ولی دوران پر استرسیو سپری میکنم خدا به دل هممون ارامش بده

ولی اینو بهت بگم اگه توکلت به خدا باشه از در غیب میرسونه برات من هردفعه دلهره میاد سراغم با تمام وجودم خدا رو صدا میزنم به روز کشیده نمیشه گره از کارم باز میکنه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
چقدر خوب😍منم مصاحبه های کاری زیاد رفتم ولی چون دانشحو هستم اکثرا قبول نکردن ... هم اینکه الان واقع ...

منم کارم دانشجویی بود عزیزم روز در میون میرفتم و حقوقم خیلی کم بود اما جهزیه رو خدا خودش درست میکنه به این حرف ایمان داشته باش 

زندگی ماهم معمولیه ولی چیزایی که دارم میخرم همش خوشکله خدا کمک میکنه واسه جهیزیه ولی خودتم اینده نگر ...

آخی الاهی همیشه خوشبخت باشی عزیزم...😍😍

لطفا برای منم دعا کن گاهی وقتا فکر این موضوعات خیلی اذیتم میکنه😔

منم کارم دانشجویی بود عزیزم روز در میون میرفتم و حقوقم خیلی کم بود اما جهزیه رو خدا خودش درست میکنه ...

ممنون عزیزم خدا دلتو آروم کنه امیدوارم کردی😘