دوستان من از اول الان تا حالا حالت تهوع و استفراغ دارم خانوادم فکر کردند دارم فیلم بازی میکنم چون تو اون زمان با یکی بودم که نباید میبودم تفاوت سیمون ۱۱سالبود بعدم طرف منوول کرد و رفت ولی هنوز میبینمش یا در موردش میشنوم خیلی بده و دکتر عمومی رفتم گفت از اعصابه برای اینکه میخواستم برم دکتر اعصاب بابام و داداشم کتکم زدند و مامانم موهامو کند و رفتم دکتر اعصاب داروها بهم نساخت و در به در شدم و بدتر شدم بعد از عید دلشون سوخت و اندو شدم فهمیدن فتق هیاتال و رفلاکس و ورم و التهاب شدید دارم علایم حالت تهوع و رفلاکس و ترش کردن و گلودرد دایمی است و دکتر گوارشم گفت اعصابمم درگیره رفتم دکتر برام اس سیتالوپرام ۱۰ و کلردیازپوکساید ۵ نوشته دو هفته و نیم میخورم فعلا تغییری نکردم بعدم خانواده دلشون به حالم سوخت از فامیلمون که خارجه دو بسته قرص پنتوپرازول ۴۰ و یه بسته امپرازول و یه بسته دومپریدون گرفتن برای یه ماه و نیم ایا مشکل معده چه مدت طول میکشه و اعصابم همینجور لطفا راهنمایی کنید همش گریه میکنم و حالت تهوع خوب نمیشه و...
چرا فکر میکنی بقیه هیچ مشکلی ندارن فقط همه مشکلاتو تو داری؟ منم که اینجام خودم تو زندگیم مشکلات زیاد دارم.این خودت هستی که میتونی خودتو و روحیتو عوض کنی راه حلش اینه که حواستو پرت کنی از چیزای منفی و کلا فکرای بی مورد.برو سر کار یا کلاسای آموزشی برو یه حرفه رو دنبال کن تو خونه تنها نباش با دوستات یا بقیه برو بیرون یا هرچیز دیگه ای که روحیتو عوض میکنه.
اصلا اگر هیچ پسری هم تو زندگیت نبود متاسفانه چون شرایط خونتون خیلی اضطراب زاس بازم درگیر اینا میشدی اینجور که میگی خانوادتون خیلی حامی نیست آخه کی دلش میاد موهای دخترشو بکنه اگرم بخوان تنبیه بشی یه عالمه راه محترمانه هست ، بدی دنیا اینجاس که ما پدر و مادرمون رو خودمون انتخاب نمیکنیم
اشکال نداره گلم توهم به زودی مثل اونا خواهی شد فقط به قول دوستان ورزش کن کلاسای دلخواهتو برو جسم و ذهنتو درگیر هم چین مواردی کن .حتما هم داروهاتو مصرف کن به اینم فک نکن کی خوب میشم این خودش خیلی استرس میاره .من تو بارداری خیلی تهو داشتم هر روز صب که بیدار میشدم اول تمرکز میکردم رو معده ام که آیا حالت تهوع دارم یا نه بلا فاصله تهوع میومد سراغم یه چند روزی بیخیال شدم فقط تحمل میکردم کم کم بهتر شد