2777
2789
عنوان

درد و دل 😢

200 بازدید | 30 پست

دوستان من از اول الان تا حالا حالت تهوع و استفراغ دارم خانوادم فکر کردند دارم فیلم بازی میکنم چون تو اون زمان با یکی بودم که نباید میبودم تفاوت سیمون ۱۱سالبود بعدم طرف منوول کرد و رفت ولی هنوز میبینمش یا در موردش میشنوم خیلی بده و دکتر عمومی رفتم گفت از اعصابه برای اینکه میخواستم برم دکتر اعصاب بابام و داداشم کتکم زدند و مامانم موهامو کند و رفتم دکتر اعصاب داروها بهم نساخت و در به در شدم و بدتر شدم بعد از عید دلشون سوخت و اندو شدم فهمیدن فتق هیاتال و رفلاکس و ورم و التهاب شدید دارم علایم حالت تهوع و رفلاکس و ترش کردن و گلودرد دایمی است و دکتر گوارشم گفت اعصابمم درگیره رفتم دکتر برام اس سیتالوپرام ۱۰ و کلردیازپوکساید ۵ نوشته دو هفته و نیم میخورم فعلا تغییری نکردم بعدم خانواده دلشون به حالم سوخت از فامیلمون که خارجه دو بسته قرص پنتوپرازول ۴۰ و یه بسته امپرازول و یه بسته دومپریدون گرفتن برای یه ماه و نیم ایا مشکل معده چه مدت طول میکشه و اعصابم همینجور لطفا راهنمایی کنید همش گریه میکنم و حالت تهوع خوب نمیشه و... 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دکتر رفتم گفت افسردگی ناشی از بیماری و وسواس و اضطراب ناشی از افسردگی در ضمن بگم سال قبل تصادف کردم شش ماه رو تخت بودم و سال قبلش داداشم تشنج کرد سال قبلش مامانم عمل کرد سال قبلش بابا سکته کرد و... 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ذهنت خیلی درگیره خب.چرا همش گریه میکنی؟مشکلت چیه؟ این مشکلات و ناراحتیا برای همه هس.نباید اونقدر این ...

عزیزم اخه تمامی دوستام ۲۰ سالشونه اوج شادی شونه من چی 😢

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

ببین بعد بیست روز کم کم باید بهتر بشی اگر خوب نشدی دکتر روانپزشک خوب برو براش توضیح بده که هنوز خوب نشدی ، ببین چون تو الان روحیه نداری هرچی همه بهت بگن برو ورزش برو فلان جا اصلا نمیتونی اول باید قرص بخوری هر وقت حال جسمیت خوب شد اونوقت با روانشناس هم صحبت کنی ولی اول روانپزشک

خوب نمیشی تا سرگرم نشی باید ی بخشی از وقتت پرشه نابودنکن خودت رو

دلم برای طرف تنگه دلم برای خودم تنگه دلم مرگ میخواد از یه لحاظ میگم کاشکی معدم مشکل نداشت همش براش گریه میکردم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢