2777
2789
عنوان

درد و دل 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
عزیزم اخه تمامی دوستام ۲۰ سالشونه اوج شادی شونه من چی 😢

چرا فکر میکنی بقیه هیچ مشکلی ندارن فقط همه مشکلاتو تو داری؟ منم که اینجام خودم تو زندگیم مشکلات زیاد دارم.این خودت هستی که میتونی خودتو و روحیتو عوض کنی راه حلش اینه که حواستو پرت کنی از چیزای منفی و کلا فکرای بی مورد.برو سر کار یا کلاسای آموزشی برو یه حرفه رو دنبال کن تو خونه تنها نباش با دوستات یا بقیه برو بیرون یا هرچیز دیگه ای که روحیتو عوض میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی بقیه هیچ مشکلی ندارن فقط همه مشکلاتو تو داری؟ منم که اینجام خودم تو زندگیم مشکلات زیاد ...

میدونم عزیزم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم دعام کن ارادم و صبرم و تحملم زیاد بشه خیلی بده 😢

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

اصلا اگر هیچ پسری هم تو زندگیت نبود متاسفانه چون شرایط خونتون خیلی اضطراب زاس بازم درگیر اینا میشدی  اینجور که میگی خانوادتون خیلی حامی نیست آخه کی دلش میاد موهای دخترشو بکنه اگرم بخوان تنبیه بشی یه عالمه راه محترمانه هست ، بدی دنیا اینجاس که ما پدر و مادرمون رو خودمون انتخاب نمیکنیم

عزیزم اخه تمامی دوستام ۲۰ سالشونه اوج شادی شونه من چی 😢

اشکال نداره گلم توهم به زودی مثل اونا خواهی شد فقط به قول دوستان ورزش کن کلاسای دلخواهتو برو جسم و ذهنتو درگیر هم چین مواردی کن .حتما هم داروهاتو مصرف کن به اینم فک نکن کی خوب میشم این خودش خیلی استرس میاره .من تو بارداری خیلی تهو داشتم  هر روز صب که بیدار میشدم اول تمرکز میکردم رو معده ام که آیا حالت تهوع دارم یا نه بلا فاصله تهوع میومد سراغم یه چند روزی بیخیال شدم فقط تحمل میکردم کم کم بهتر شد 

خدایم برایم کافیست💗

اشکال نداره گلم توهم به زودی مثل اونا خواهی شد فقط به قول دوستان ورزش کن کلاسای دلخواهتو برو جسم و ذ ...

انشاالله عزیزم ممنونم واقعا دعام کن خیلی محتاجم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
2827
2791
2779
2792