2777
2789
عنوان

تخت شدن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 48 پست
بله امتحان کردم بعد از بارداری اولم ولی باید ادامه اش بدی تا زمانی که ماهبچه های شکمت قشنگ سفت بشن. ...

من بیشتر از20تا نمیتونم

امروز ۲۰ تا زدم

میترسم همه جام لاغر شن

نمیخوام صورتم لاغر شه😢

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دور شکمم ۷۸ هست ۸ ساله ورزش میکنم اصا سایزش تغییر نمیکنه چرا😐

سبک غذاییت چطوریه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ی جا خوندم وقتی سردی به بدن غلبه میکنه حتی اگه مزاج پایت گرم هم باشه باعث چاقیت میشه‌.برو پیش ی متخص ...

واسه همین پیاده روی نمیرم

اگ برم کلا اب میشم

سینه هامم بزرگن وقتی لاغر میشم کتف درد و کمر درد میگیرم

فقط ورزشی میخوام ک شکممو آب کنه

ورزش موضعی

من بیشتر از20تا نمیتونم امروز ۲۰ تا زدم میترسم همه جام لاغر شن نمیخوام صورتم لاغر شه😢

نه عزیزم فک میکنم ربطی به بقیه جاهات نداشته باشه.آخه تو درازنشست فقط عضلات شکم درگیرشه و چربیهای شکم رو آب میکنه.تصور من اینه که کوچکترین تاثیری روی هیچ جای دیگه نداره.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
نه عزیزم فک میکنم ربطی به بقیه جاهات نداشته باشه.آخه تو درازنشست فقط عضلات شکم درگیرشه و چربیهای شکم ...

😍🙈پس این میشه ورزش موضعی شکم

هر روز چن تا باید برم برا شروع؟

من بیشتر از20تا نمیتونم امروز ۲۰ تا زدم میترسم همه جام لاغر شن نمیخوام صورتم لاغر شه😢

منم روی فرش یا موکت اینا اصن نمیتونم بزنم فقط روی تشک تختخواب. راحته ولی درعین حال قشنگ عضلات شکمت درگیر میشه

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
😍🙈پس این میشه ورزش موضعی شکم هر روز چن تا باید برم برا شروع؟

توی یکی از پستهام نوشتم که من خودم براشروع از روزی ۸۰ تا به بالا تقریبا میزدم ولی ۸۰ تا رو توی سه یا چهار مرحله میزدم وسط هر مرحله چند دقیقه تنفس داشتم.و روز بروز تعداد درازنشستها و تعداد مراحل رو بیشتر کن

من دوتا زایمان داشتم شکمم داغونه شل شده قدم ۱۶۲ وزنم ۵۵ دورشکمم ۸۵ لعنتی

ای وای من اشتبا نوشتم

8۹ هس

اندازه گرفتم

تعجب کردم منم صبح ها بیدار میشم ۸۲ ولی الان پریودم شده ۸۵😢😢😢

شما دقیقا کجای شکمو اندازه میگیرین؟

من همونجا ک پهلومه اندازه میگیرم