mahyas20 مدیر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 عنوان تخت شدن شکم | مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 48 پست درازنشست تاثیر داره؟؟؟فقط شکمو آب میکنه یا لاغر میکنه؟من لاغرما😑نمیدونم چرا شکم آوردم لامصب برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :) 1398/02/22 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyas20 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 تعجب کردم منم صبح ها بیدار میشم ۸۲ ولی الان پریودم شده ۸۵😢😢😢 خوش ب حالت تو با ۲تا زایمان از من کمتریمن لاغرم نمیدونم چرا شکمم بزرگ شده برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
mahyas20 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 توی یکی از پستهام نوشتم که من خودم براشروع از روزی ۸۰ تا به بالا تقریبا میزدم ولی ۸۰ تا رو توی سه یا ... وای ۸۰ تامن ۲۰ تا پش سرهم زدم از جون افتادم برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
mahyas20 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 990 منم روی فرش یا موکت اینا اصن نمیتونم بزنم فقط روی تشک تختخواب. راحته ولی درعین حال قشنگ عضلات شکمت د ... اخه رو تشک میشه؟؟؟ برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 برنج زیادمیخورم چربی و شیرینی ام زیاد😄 عزیزم😶😅😅😅😅شیرینی و کم کم جایگزین کن با مواد طبیعی بعد اونارم کم ،برنج بخور ولی طی روز بیشتر از دوازده تا قاشق نهچربی طبیعی مثل کره حیوانی محلی بخور اما کم. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰