2777
2789
عنوان

پشيمونم که بله گفتم

898 بازدید | 76 پست

من 22 سالمه و دانشجو پزشکی هستم البته پردیس و توی یه شهر کوچیک که خودمم متولد همونجام گه گاهی میومدم تاپیکا رو میخوندم اما الان ميخواستم اگه میتونید راهنماییم کنید 

من واقعا قبل نامزد شدنم زندگی خیلی خوب و آزادی داشتم هیچکس نبود که بگه چیکار کن و چیکار نکن به همه چیزم میرسیدم پدرم خیلی باهام دوست بود و آدم روشن فکری بود اما الان نامزدم اصلا این طور نیست نمیگم آدم بدیه ولی من از اینکه بخوام به حرفای یکی دیگه زندگیم رقم بزنم خستم دوست ندارم کسی حق انتخابم ازم بگیره

متاسفانه نامزدم با من و خانوادم خیلی متفاوته درسته رو پای خودشپیشرفت کرده اما افکارش قدیم مثلا من قبل ازدواجم راحت تو پیجم عکس خودم میذاشتم اما الان نمیتونم قبلا ساعت 10 شب ميرفتم باشگاه الان اجازه ندارم و وقتی میخوام توجیهش کنم کارمون به دعوا میکشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این عادیه من پنج سال این مشکل داشتم دیگه کم کم هم اون کنار میاد هم خودت عادت میکنی .زندگی همینه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

اگه تفاهم ندارین و از لحاظ فکری و اعتقادی متفاوتید جدا بشین بهتره 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...