2777
2789
عنوان

پشيمونم که بله گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم به نظرم برای خودت زود بوده چون هنوز فرق مجردی متاهلی نمیدونی وقتی ازدواجـمیکنی سبک زندگیت عوض میشه مشکل از رفتار خود دوستم

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE

باید قبلش فکر میکردی زندگی مشترک یعنی همه چیزتون باید طبق سلیقه هم باشه ...ولی در کل نامزدی دوره شناخته ..به نظرم شما با هر کی نامزد کنی حتی بهترین پسر اجازه نده ۱۰شب باشگاه بری

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

اولا این که پزشک بودن ربطی به بحث نداشت دوما شما اون ادم با این همه تفاوت نمیتونی تغیر  بدی و این که ازدواج خیلی متفاوت با رمان های عاشقانه که همه ما خوندیم 😉

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من فکرمیکردم همه جای کشور ساعت۱۰شب باشگاهامردونه میشه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

ساعت ۱۰ شب باشگاه؟؟کدوم شهری چه خوب شهر ما تایم بانوان صبح تا ۲ظهر هست بعدش تا آخر شب اقایون هست هیچ باشگاه اون مدلی نیست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍