2777
2789
عنوان

پشيمونم که بله گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 76 پست

خب اگه هنوز عقد نکردین و حالت باهاش خوب نیست به هم بزن ... بعدا پشیمون نشی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من خودم دانشجوی پزشکی هستم مطمینا اینجوری دچار مشکل میشید چون دانشجوی پزشکی هستی مطمینا همسرت باید خیلی چیزا رو قبول کرده باشه که ازدواج کرده باشید کشیک های شبانه , مطب و کار تو بیمارستان و همه ی اینا یه کوچولو ازادی میخواد احتمالا ایشون فکر این ها رونکرده , اگر میتونی جدا بشی بهتره

انتخابی کن که باهات جور باشه البته تاحدودیا چون نمیشه دو نفر از دو خانواده متفاوت مث هم باشن ولی کسی باشه که افکارش شبیه خودت باشه چون بعد تو زندگی مشترک خسته میشی اگه نتونید به خواسته و اعتقادات هم احترام بذارید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببینید من فک نمیکردم یروز خسته شم کسی بگه شبا باشگاه نرو چون اولش خوشم ميومد اما الان فقط حرس میخورم دوستام و هم دانشجویام ازادن اما من نه اون 30 سالشه

به به کامنتاعالیه یعنی مردبایدزنشوآزادبزاره؟هرکی به زنش بگه عکستونزارجای عمومی بایدطلاق بگیره؟؟جلل ا ...

نه باید زنش و اسیر و زندان کنه😁مگه زن خودش عقل نداره مرد بگه عکس بذاره یا ن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

عزيزم تفاهم به معناي اشتراك تو رنگ قرمز نيست

تفاهم يعني با همه ي تفاوتهاتون بتونيد خودتون رو آداپته كنيد،به جدايي فكر نكن بيشتر به رفتار خودت فكر كن و يك مشاوره باهم بريد مشكلتون رو حل كنيد