توروخداکمکم کنین کی توهفته ۲۸بهش گفتن ک بچش هیدروسفالی پیشرفتس یعنی ۳۰میلی اب توسرشه رفتم سونوگرافی توهفته۲۸گف بچم هیدروسفالی پیشرفته داره ی طرف سرش۲۵میلی ی طرف دیگ۳۰میلی توروخدابگین اگ ب دنیابیادناقص یاسرش بزرگ وچشاش انحراف پییدامیکنه کی بچش اینطوری بوده بعدزایمان چ شکلی شده خوب شده باشنت خوب میشه یانه نمیتونمم سقطش کنم اخه بچه بزرگه هرکاری کنم ب دنیامیاددارم دیونه میشم کمک کنین
سلام گلم میدونم پست قدیمیه خدابهت صبر بده .آخرین سونو که تو بارداری رفتی چند هفته بود و چیزی نشون ن ...
من چون بچه کم تکون میخوردو nst همیشه ناجور بود .پره اکلامپسی داشتم .تقریبا هر دوفته یا هفته ای 1 بار سونو بودم.ولی تا روز زایمان هیچ سونویی نگفت بود بچه هیدروسفالیه
ازمن به عنوان کسی که هشت ساله داره زجر کشیدن یه دختر هیدروسفالیو مسبینه و زجرمیکشم نصیحت میکنم همین الان برو سقط کن.گناهش کمترازاینه یه عمر با کلیه های ناقص فلج چشمهای انحراف شدید زجربکشه
سلام، من بهتون درخواست دوستی دادم، میشه لطفا قبول کنین، پسر منم بعد از ۳ماه دور سرش غیر عادی بزرگ شد... گفتن خیلی خفیف و تا ۳ماه دیگه اگه برطرف نشه، با دارو رفع میشه... میخوام باهاتون مشورت کنم