2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 40161 بازدید | 171 پست

عزیزم میشه بگی چی شد؟وقتی به دنیا اومد چه شکلی بود طبیعی بود؟الان مشکلش چیه؟خواهر منم گفتن هیدروسفالی شدید داره بچش.همه سونوهاش تا هشت ماهگی سالم بود هشت ماهگی گفتن هیدروسفاله جنین میگن یه دفعه شده. اونقد برای سقط اینوراونور رفتیم هیچکی راضی نشد گفتن تو هشت ماهگی قتله.

ده روز دیگه بچش دنیا میاد البته سونو گفته قلبش سالمه ولی هیدروسفالی شدید داره میشه بگید برای شما چی شد ما باید منتظر چی باشیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من میتونم ازتون کمک بگیرم؟ من توی ام ار ای پسرم زده هیدروسفالی ولی دکتر ن دارو داده ن چیزی الان ...

سلام عزیزم پسر برادر منم بهش دارو دادن تا یک ماه. پسر شما چطوره الان؟ آیا با دارو خوب میشه؟ 

از نظر ظاهری که هیچ مشکلی نداره اتفاقا بچه تیز و باهوشیه خیلی هم خداروشکر خوب شیر میخوره ولی هیدروسف ...

سلام دخترم هیدرو‌سفاله دو ماهشه دکتر میگه فعلا عمل نکنیم شما چیکار کردید این شماره منه میشه کمکم کنید09125982923

میگم میدونی بچه ای ک توسرش ۳۰میلی باشه ب دنیابیادخوب میشه یانه توروخداراهنمایم کن توبچت هیدروسفالی ب ...

سلام خوب هستین ببخشید شمابچتون به دنیا اکمد؟ حالش چطوره من مشکل شمابرام پیش اومد😭😭😭

سلام عزیزم خوبی ؟ببخشید میخواستم ببینم بچت چطوره؟منم بهم گفتن هیدروسفالی شدید داره.اندازش45خیلی میتر ...

سلام عزیزم خوبی؟حال بچتون چطوره مشکل شمابرای ماهم اتفاق افتاده میدونم اززمان این پست خ میگدره ولی راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون