2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 40162 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیززم اول خونسرد باش..من تجربه نزدیک دارم.سوالهاتو یکی یکی بگو جوابتو میدم. شنت داخل سر میگدا ...

سلام میشه برا من یکم بیشتر توضیح بدین ؟من باردارم چند روز دیگه زایمانمه گفتن بچم هیدروسفالی داره

سلام دوست عزیزبچه منم همین مشکلوداشت متاسفانه دیرفهمیدیم ودنیااومدالان ۱۶ سالشه عقب ماندگی ذهنی شدیدداره باوجودشنت گذاری عیچ تغییری درهوشیاریش حاصل نشد سالهاست بازجرودردوتشنج وقرص سروکله میزنیم خیییییلی چیزسختیه سعی کن سقط کنی 

چقد من درکت میکنم  یاد اون روزای خودم افتادم میدونی من بعد ۵ سال ناباروری بعد یه عالم بدبخ ...

من هجده هفته گفتن شکم و پاش یک هفته رشدشون عقب تره تا سرش.سرش نرماله دقیق.ولی بدنش یک هفته عقبه یعنی بچه منم هیدروسفاله؟؟؟؟لطفااااهستیجواب بده دارم دق میکنم

احتمالا آب توی سرش جلوی رشد مغزیشوبگیره و جنینی دوره خیییلی حساسی هست، ممکنه معلول ذهنی بدنیا بیاد

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
بچه خواهرم دنیا اومد االان هشت ماهشه سرش یه کوچولو بزرگه که مشخص نیست ولی همه چیزش سالمه

الهی شکر 

عزیزم میشه بگی الان وصعیتش چطوره؟

مشکلی نداره؟

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی