توروخداکمکم کنین کی توهفته ۲۸بهش گفتن ک بچش هیدروسفالی پیشرفتس یعنی ۳۰میلی اب توسرشه رفتم سونوگرافی توهفته۲۸گف بچم هیدروسفالی پیشرفته داره ی طرف سرش۲۵میلی ی طرف دیگ۳۰میلی توروخدابگین اگ ب دنیابیادناقص یاسرش بزرگ وچشاش انحراف پییدامیکنه کی بچش اینطوری بوده بعدزایمان چ شکلی شده خوب شده باشنت خوب میشه یانه نمیتونمم سقطش کنم اخه بچه بزرگه هرکاری کنم ب دنیامیاددارم دیونه میشم کمک کنین
منم 4 دی 98 زایمان کردم 37 هفتگی.و بچم به دلیل هیدروسفال بودن تو همون بیمارستان فوت کرد و تا لحظه به دنیا اومدن نمیدونستم اصلا این بیماری چیه تو هیچ کدوم سونو و ازمایشاتم نشون نداده بود.و خیلی میترسم که بچه بعدیم اینطوری بشه.اصلا فامیلم نیستیم.نمیدونم چیکار کنم .لامصب بیماریشم طوری که ادم نمیدونه از چیه و چیکار کنه که دفعه بعد اینجوری نشه
منم 4 دی 98 زایمان کردم 37 هفتگی.و بچم به دلیل هیدروسفال بودن تو همون بیمارستان فوت کرد و تا ل ...
سلام گلم میدونم پست قدیمیه خدابهت صبر بده .آخرین سونو که تو بارداری رفتی چند هفته بود و چیزی نشون نداده بود؟ چندهفتگی تو بارداری رفتی سونو که همه چی اوکی بود توروخدا جواب بده ممنون