2777
2789
عنوان

کمکم کنین زبون پسرم سفیدشده

175 بازدید | 38 پست

پسرم۲۱ماهشع چندوقت بود سرماخورد بود ک بهترشده وداره انتی بیوتیک میخوره دیشبم اصن شیرنخورد الان دیدم زبونش سفیده برای چیه چیکارکنم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

یه دستمال پارچه ای تمیز بردار بکش رو زبونش ببین پاک میشه یا نه. اگر پاک شد شیر هست. اگر نه برفکه. ببرش دکتر بهش قطره نیستاتین میده زود خوب میشه. 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین وزن تولد و وزن الانش چقدره 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
یه دستمال پارچه ای تمیز بردار بکش رو زبونش ببین پاک میشه یا نه. اگر پاک شد شیر هست. اگر نه برفکه. بب ...

نرفتش کشیدم،تواین سنم مگه بچه برفگ میزنه؟میشه خودم بگیرم بزنم ازهرچی دکترمتنفرم ۵بار هفنه پیش رفت مریض بود

نرفتش کشیدم،تواین سنم مگه بچه برفگ میزنه؟میشه خودم بگیرم بزنم ازهرچی دکترمتنفرم ۵بار هفنه پیش رفت مر ...

الهی عزیزم... آره میشه. ببرش دکتر زود تا پیشرفت نکرده 

۳۳۰۰حدود الان۱۱

زنده باشه عزیزم 

رودل یعنی چی؟زبون منم سفید شده خیلی نهسرماخوردم نه غذای انچنانی و سنگین حالمم خیلی بده حالت تهوع دا ...

نمیدونم بخدا

یعنی چی؟

وقتی بچه ها مخصوصا کوچکتر چیزای سفت مثل مغزیجات رو که خوب نمی تونن بجون رو می خورن میگن سردلش گیر کرده البته پزشکیشو نمی دونم چیه 

من مامانم میگفت برای بچه سوپ ملین درست کنین یا جوشانده بچه از عطاری میگرفتم خوب میشد 

یعنی چی پیشرفت نکنه ترسیدم😑😑

خب تا روده هاش ممکنه بره بعد دیگه عذابه بچه دوستم اینجور شده بود. چیزی نیست که فقط میگم ببرش. شاید برفکم نباشه اصلا. نترس