2777
2789
عنوان

کمکم کنین زبون پسرم سفیدشده

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 38 پست
من گرفتم ولی ندادم گفتم مدارا کنم .  چون چند روز بعد انتی بیوتیک بهتر میشه  از دکتر یا م ...

باشه عزیزم صبرمیکنم ببینم چی میشه فعلا ک چیز خاصی نشده ایشالا تا دوشنبه ک انتی بیوتیک تموم بشه خوب میشه 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم صبرمیکنم ببینم چی میشه فعلا ک چیز خاصی نشده ایشالا تا دوشنبه ک انتی بیوتیک تموم بشه خوب م ...

من که کلا هر بار با انتی بیوتیک درگیرم 

فقط یه تجربه بود چون خودم استرس کشیدم و نمیدونستم انقد عوارض ممکنه داشته باشه

کل بدن رو بهم میریزه دیگه .اگه میبینی واقعا بهم ریخته بچه با یه دکتر دیگه ام‌مشورت کن ببین شاید بگه دیگه ندی .

....
کپسول دیلیست با پودر کیدی لایک

دستت درد نکنه .امیدوارم زودتر پسرت خوب بشه .ما که خیلی سر این ویروس جدید و انتی بیوتیک اذیت شدیم و هنوزم تک سرفه هاش هست‌ولی میگذره دوره داره .فقط حستبی مراقبش باش اگه رو به بهبوده که هیچی وگرنه بازم بابد دارو بخوره 

....
من که کلا هر بار با انتی بیوتیک درگیرم  فقط یه تجربه بود چون خودم استرس کشیدم و نمیدونستم انقد ...

باشه عزیزم ایشالا فردا دیگ دکترش نیست

دستت درد نکنه .امیدوارم زودتر پسرت خوب بشه .ما که خیلی سر این ویروس جدید و انتی بیوتیک اذیت شدیم و ه ...

باشه عزیزم قربونت خدا عزیزاتو برات حفظ کنه