2789
عنوان

دقیقا ۳۷ دقیقه

371 بازدید | 41 پست

۳۷ دقیقس دارم دخترمو رو پام تکون میدم بخوابه 😐 بلاخره خوابید از پستونک گرفتمش دهنمو اسفالت کرده برا خوابیدن 😣😣 خانوما پستونک ندین بچتون اگه ام میدین ۶ ماهگی بگیرین ازش

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...

اتفاقا من خیلی راضی بودم .. این مشکلم چن شبه . ولی دو سال راحتی از شب شیر دادن و تا صبح سینه تو دهن بچه گذاشتن 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من خیلی راضی بودم .. این مشکلم چن شبه . ولی دو سال راحتی از شب شیر دادن و تا صبح سینه تو دهن ...

موافقم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اتفاقا من خیلی راضی بودم .. این مشکلم چن شبه . ولی دو سال راحتی از شب شیر دادن و تا صبح سینه تو دهن ...

از اون نطر راحت بودم ولی الان ۲ سال و ۷ ماهشه ۱۰ روزه ازش گرفتم شب و روزو قاطی کرده روانیم میکنه تا بخوابه

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...
۳۷ دقیقه ک عالیه من شده ۲ ساعت رو پامه تا بخوابه 😐

بابا من پسرم بدخواب بود . میشد که تا صب رو پام بود . مث چوب پام خشک بود جمع نمیشد بعدش 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

الان بیست دقیقه س می می رو مثل پستونک گذاشته گوشه دهنش با لثه ش میجوه اخرگم تقی ولش کرد رفت دو دستی کوبید تو کمر باباش ّیدارش کرد اونم پاشده عر زدن الانم دارم التماسش میکنم بیا می می بخور بخواب

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
از اون نطر راحت بودم ولی الان ۲ سال و ۷ ماهشه ۱۰ روزه ازش گرفتم شب و روزو قاطی کرده روانیم میکنه تا ...

۲ سال و ۷ ماه خیلی دیره دیگه ! چرا زودتر نگرفتی !