2777
2789
عنوان

دقیقا ۳۷ دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 41 پست
جدی؟ حالا من پشیمون بودم ک چرا از اول پستونک ندادم الان دیگه نمیگیره

نه خواهر بهتر که ندادی خیلی وابستش میشن دندوناشم پوسیده ازبس میک زده

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندایی من بچش پستونک عادت کرده بود  سینه خودش با گریه جیغ میخورد

نه شیر و خوب میخورد الان ۱۰ ماهم هست از شیر گرفتمش ولی مکافات داشتم برا از پستونک گرفتنش

بابا من پسرم بدخواب بود . میشد که تا صب رو پام بود . مث چوب پام خشک بود جمع نمیشد بعدش 

وای چ بد 

ن دختر من خیلی عالی بود از نظر خواب 

الان بیست دقیقه س می می رو مثل پستونک گذاشته گوشه دهنش با لثه ش میجوه اخرگم تقی ولش کرد رفت دو دستی ...

الهیا 😍😍😍😍 چقد رودارن اخه 😂😂

۲ سال و ۷ ماه خیلی دیره دیگه ! چرا زودتر نگرفتی ! 

۱۰ ماهه دارم سعی میکنم بگیرمش حتی مریضم شد برا گرفتنش اخرشم ب زور گرفتم 

از اون نطر راحت بودم ولی الان ۲ سال و ۷ ماهشه ۱۰ روزه ازش گرفتم شب و روزو قاطی کرده روانیم میکنه تا ...

من ک از امضات گرخیدم نظر نمیدم 

ینی چی آخه این مسخره بازیا انگار چاقو گذاشتی رو گردن طرف 

جنبه ی انتقاد و نظر مخالف ندارین نیاین مجازی

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

من دوقلوهامو 17ماهکی کرفتم ی روز از جفتشون گرفتم گفتم اه اه چه کثیف شده بندازیم برن پستونک خیلی کثیفه..اونام کلی ذوق کردن و انداختیم رفتن.دیگه هم بهونه اینا نگرفتن اصلا یادشون نیومد دیگه.همونجا تموم شد

ولی خیلی کمکم بود انقدر ارامش داشتن باهاش.جفتشونم زود حرف زدن نسبت به همسناشون ماشاله.مشکل تکلم هم نگرفتن اصلااا شکر خدا.برای من تجربه عالی بود

استارتر جان دیر گرفتی ولی ایشاله زود یادش میره و کنار میاد صبور باش

37 دقیقه؟من پریشب بچه ام از سحر تا ۸ صبح رو پام بود.چسبیده بودم ب زمین دگ.میذاشامش زمین تو خواب گریه ...

وای چ بد نه بابا دختر من ی تکون میخورد خواب میرفت الان برام خیلی وحشتناک بود نمیخوابید 

منم الان پسرم ۹ماه ونیم هستش خیلی پستونکش دوستداره وبهش ارامش میده وقتی هم انشالله ک ازپستونک بخوام بگیرمش مثل شیر دادن تعداد اینکه پستونک دستش بدم کم میکنم یکدفعه ای مطمینم اذیتم میکنه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من دوقلوهامو 17ماهکی کرفتم ی روز از جفتشون گرفتم گفتم اه اه چه کثیف شده بندازیم برن پستونک خیلی کثیف ...

فداشون 😚😚😚😍😍😍 خدا حفطشون کنه 

دختر منم خیلی زود حرف زد فقط هفته قبل با شوهرم بحثمون شد لکنت گرفت ترسیدم پستونکو ازش گرفتم بعد ۴ روز خوب شد خداروشکر ولی خیلی وابسته بود حتی دکترم بردمش گفت نگیر تا خودش کنار بیاد اصلا نمیزاشت پستونکش دور بیوفته ازش الانم اخرش پارش کردم گفتم اوف شده 😐