2777
2789
عنوان

دقیقا ۳۷ دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 41 پست
عزیزم 😁پسر منم ۱۹ ماهشه پستونک نباشه نمیخوابه 😩 میگم‌موقع خواب ازین شکلات چوبیا بده دستش میک بزنه ...

زود بگیرش خداییش ب حال و روز من نیوفتی 😑

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای این خیلی خوش خواب پستونکرو ندادم قاطی کرده 

دخترم دوسال ۳ ماهشه هنوز پستونک میخوره اونم فقط مارک اونت بقیه پستونکارو اصلا نمیخوره دندونم داره با دندون پارشون میکنه بیچاره شدم ماهی دوجفت میخواد هر جفتشم ۹۵ تومن 😐شدید وابستن بهش کلافه شدم تو این گرونی 

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
منم الان پسرم ۹ماه ونیم هستش خیلی پستونکش دوستداره وبهش ارامش میده وقتی هم انشالله ک ازپستونک بخوام ...

سعی کن یک سالو رد کرد بگیریش هرچی بزرگتر میشن وابستر میشن 

دخترم دوسال ۳ ماهشه هنوز پستونک میخوره اونم فقط مارک اونت بقیه پستونکارو اصلا نمیخوره دندونم داره با ...

۹۵ تومن 😯😯😯 پستونک دختر من ۲۵۰۰ بود 😐

سعی کن یک سالو رد کرد بگیریش هرچی بزرگتر میشن وابستر میشن 

ولی من تصمیم دارم بعدازاینکه ازشیر گرفتمش ازش بگیرم چون فکرمیکنم اینجوری راحتره حداقل وقتی ازشیر بگیرم گاهی بجای سینه مادر با همون پستونک ارامش میگیره وقای یادش رفت کم کم پستونک ازش بکیرم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ولی من تصمیم دارم بعدازاینکه ازشیر گرفتمش ازش بگیرم چون فکرمیکنم اینجوری راحتره حداقل وقتی ازشیر بگی ...

اره اینجوری که هست ولی خب سختتر میشه دیگه چون جایگزین سینه ام میشه

۹۵ تومن 😯😯😯 پستونک دختر من ۲۵۰۰ بود 😐

اره مارک اونت خیلی گرونه بدبختی اون ایرانیارو نمیگیره تا میکنه دهنش عق میزنه  شوهرم اشتباهی دوبارم سایز بزرگشو براش خرید اون موقع ۷۴تومن بود دوجفت نو مونده رو دستم 

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
اره اینجوری که هست ولی خب سختتر میشه دیگه چون جایگزین سینه ام میشه

اره خب چاره چیه اگه قبل ازشیر گرفتن پستونک بگیرم دهنم سرویس میشه تا بخوابه یا اروم باشه😐😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
فداشون 😚😚😚😍😍😍 خدا حفطشون کنه  دختر منم خیلی زود حرف زد فقط هفته قبل با شوهرم بحثمون شد ل ...

خدانکنه عزیزم

اخی طفلی بچه.لکنت ازون نمیشه مقطعی بوده و این ممکنه اتفاق بیفته خودبخود

مادرشوهر من میگفت پستونک نمیزاره بجه حرف بزنه.وای برعکس شد بچه های من انقدر زود حرف زدن و شعر اینه یادگرفتن و گفتن همه تعجب میکردن.دونیم سالگی کاملا مسلط حرف میزدن وقشنگ جمله بندی میکردن.میگفتن فرم فک عوض میشه که نشد اصلا

همه الکین بنظرم چون من دیدم بچه  های دو تا سه ساله هنوز پستونک دهنشونه اونم اروپایی ها