2777
2789
عنوان

کار ودرامد

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 42 پست
تو این گرونی ها دیگه چجور آدم میتونه پس انداز کنه ما هم شوهرم با کارگری و پس انداز بیست تومن داره قر ...

وای اره... عشق منم میخاس وام بگیره ماشین بگیره نشدایطورشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هرنفر30تومن هردو60تومن

خب قسط خودتو خانوادت نمیدن به عهده خودته؟ به نظرم کنار دانشگاه یه کار واسه خودت راه بنداز تو قسطها کمک شوهرت باشی من خودمم دنبال یه کار خونگی هستم هنو به نتیجه نرسیدم واقعا مردا گناه دارن تو این شرایط

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
خب قسط خودتو خانوادت نمیدن به عهده خودته؟ به نظرم کنار دانشگاه یه کار واسه خودت راه بنداز تو قسطها ک ...

اره خیلیم گناه دارن حداقل حقوقو بایدامسال میکردن 2تومن ک بشه کاری کرد... 

ن متاسفانه خانوادم شرایطشون طوری نیس ک بتونن 500قسطو بدن.. کارخونگی هم درامدی نداره اخه بدبختی مگر کارایی مثل ارایشگری و اینا 

[QUOTE=89618959]اره خیلیم گناه دارن حداقل حقوقو بایدامسال میکردن 2تومن ک بشه کاری کرد...  ن متاسفانه خانوادم ش با این ۶۰ تومن میخواین چی کار برا پول پیش خونه و اجارس؟ 

خب قسط خودتو خانوادت نمیدن به عهده خودته؟ به نظرم کنار دانشگاه یه کار واسه خودت راه بنداز تو قسطها ک ...

حالابنظرت چکارکنم؟ ایامیشه روش حساب بازکنم بااین درآمد؟ 

حالابنظرت چکارکنم؟ ایامیشه روش حساب بازکنم بااین درآمد؟ 

رو طرفت یا روی شغلش؟ نمیدونم والا خودت بهتر میدونی اگه تهرانی که حقوقش کمه ولی تو شهرستان میشه باهاش گذروند ولی اگه تهرانی یا یه شغل بهتر یا شغل دوم 

رو طرفت یا روی شغلش؟ نمیدونم والا خودت بهتر میدونی اگه تهرانی که حقوقش کمه ولی تو شهرستان میشه باهاش ...

ن شهرستانم اما همینجاهم سخته... هم خودش هم شغلش؟ 

خودش میگه 60تومنو بذاریم واس یه خونه رهن کامل بدون کرایه 

خب به هر حال باید یه خونه بگیرید دیگه چه بهتر رهن کامل فکر کنم خوبه چون دیگه پولتون به اجاره فکر نکنم برسه