2821
2789
عنوان

کار ودرامد

2688 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من 2سال پیش تو دانشگاه باعشقم اشناشدم من تازه وارد شدم ک اون مدرک کاردانیشوپارسال گرفت و الان جدیدا توی فروشگاه افق کوروش کار گیر آورده اما حقوقش خیلی کمه ومن وحتی خودشم راضی نیست ازطرفی هم کارنیس... حقوقشم اداره کاری ک همراه اضافه کاری حدود1700میشه که هر دوسه ماه یکبار فروشگاهشون انبارگردانی داره و هرچقد ک کسری فروشگاه بشه ازشون کم میکنن.. مثلا سهم هرکدومشون بشه 1میلیون تقسیم میکنن ماهیانه 300یابیشترکم میکنن😐😑😣

نظربدید ببینم خوبه یانه ایامیشه واس زندگی روش حساب باز کرد؟ کسی هست ک شوهرش افق کوروش کارکنه؟ 

عزیزم با یه تو منم میتونی بگذرونی ولی خب رفاه بخوای داشته باشی حداقل سه چهار تومن درآمد فکر کنم خوبه ما که یک و دویسته حقوق شوهرم با یه بچه به سختی می گذررونیم

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم با یه تو منم میتونی بگذرونی ولی خب رفاه بخوای داشته باشی حداقل سه چهار تومن درآمد فکر کنم خوبه ...

یکم بیاراهنماییم کن... عشقم نخونه داره ن ماشین.. وضع خانوادشم ضعیفه نمیتونن زیادکمکش کنن ینی همه چیز پا خودشه.. میگه وام ازدواج خالی فقط 1میلیون قسطشع کرایه خونه واینا من چجور میتونم خرج خونه بدم... واقعاهم فک میکنم میبینم راس میگه😣😪

یکم بیاراهنماییم کن... عشقم نخونه داره ن ماشین.. وضع خانوادشم ضعیفه نمیتونن زیادکمکش کنن ینی همه چیز ...

عزیزم اگه پشتوانه ندارین بله یکم سخت میگذره ولی اگه قناعت کنین میشه  هنوز نرفتین خونه خودتون؟

عزیزم اگه پشتوانه ندارین بله یکم سخت میگذره ولی اگه قناعت کنین میشه  هنوز نرفتین خونه خودتون؟

ن هنوز اصلا خواستگاریم نیومده... خیلی هم همودوسداریم ولی ن من وضعم خوبه ن اون.... البته بمنم میگه درست ک تموم شد توهم بری سرکار دوتا کنارهم

عزیزم ما خودمون با این یک و دویست چهارصد قسط میدیم سیصد چهارصد هم خرج بچه بقیه خوراکمونه ...شما هم بالاخره باید یجور مدیریت کنن که بتونیم قسطهاتونو بدین

ن هنوز اصلا خواستگاریم نیومده... خیلی هم همودوسداریم ولی ن من وضعم خوبه ن اون.... البته بمنم میگه در ...

خب هنو نرفتین اینقدر غصه نداره عزیزم جور میشه همه چی....اگه دو تا تون کار کنین که صد البته بهتره امیدوارم شما هم کار مناسب پیدا کنی عزیزم

عزیزم ما خودمون با این یک و دویست چهارصد قسط میدیم سیصد چهارصد هم خرج بچه بقیه خوراکمونه ...شما هم ب ...

میدونم اماالان وام ازدواج 60تومن شده ک 1100ماهیانه قسطشه.. بغیراز پول قبضای خونه و کرایه خونه و خرجای دیگه... بخاطرهمین ترس داره و حق بهش میدم

عزیزم با یه تو منم میتونی بگذرونی ولی خب رفاه بخوای داشته باشی حداقل سه چهار تومن درآمد فکر کنم خوبه ...

شوهرمن کارش ازاده۵ساله ازدواج کردم مستاجرم تاالان یه میلیون فقط پس انداز کردیم یه بچه هم دارم

شوهرمن کارش ازاده۵ساله ازدواج کردم مستاجرم تاالان یه میلیون فقط پس انداز کردیم یه بچه هم دارم

حقوقش چقدره؟ کجاکارمیکنه؟... منکه عشقم افق کوروشه میمیره ازکارزیاد.. کارشون زیاده

تو این گرونی ها دیگه چجور آدم میتونه پس انداز کنه ما هم شوهرم با کارگری و پس انداز بیست تومن داره قرار بود ماشین بخریم که همه چی کن فیکون شد البته ما پشتیبان داشتیم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792