2777
2789
عنوان

کار ودرامد

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 42 پست
ساعت کاریش زیاده چند تا چنده ؟تعطیلی نداره یعنی؟

اداره کاری 8ساعته ک با یکی دوساعت اضافه کاری روزانه... گردشی هم هست بعضی روزها صبح تا عصر بعضی هم عصرتاشب... اما خب کارشون سنگین و زیاده شامل همه چی میشه مثل سوپرمارکت اما دروسعت زیادد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اداره کاری 8ساعته ک با یکی دوساعت اضافه کاری روزانه... گردشی هم هست بعضی روزها صبح تا عصر بعضی هم عص ...

خب با این اوصاف یا باید قناعت کنید تا قسطهاتونو تموم بشه که زندیگیتون راحتتر بگذره....الان شرایط همه سخته مخصوصا اگه بخوای ازدواج کنین این سختیها واسه همه هست امیدوارم شما با کمک هم از پس زندگی بر بیاید بالاخره زندگی تو این شرایط گذشت و فداکاری هم زیاد میخواد دیگه ...ولی سعی کن خودتم دنبال یه کاری باشی هم واسه روحیه خودت خوبه هم شوهرت خیلی بهش فشار نمیاد البته اگه فکر میکنی واقعا طرفت اهل زندگیه و دنبال تنبلی نیست...مستقل باشی و دستت تو جیب خودت باشه خیلی خوبه به نظرم شما هنوز ینی نداری عزیزم البته اینجور حدس زدم از ما که گذشت ولی صد در صد سعی کن رو پای خودت باشی 

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
حالا بنظرت بهش جواب مثبت بدم ازلحاظ شغلش؟ 

عزیزم این زندگیه تو خودت باید سبک سنگین کنی ببینی چی میخوای پس ظاهرا عاشقش نیستی اگه گزینه های دیگه ای داری به بقیه هم فکر کن ....با توجه به شرایط و خواسته های خودت تصمیم بگیر...مثلا من با اینکه میدونستم شرایط مالی همسرم خوب نیست قبول کردم چون واقعا از اخلاقش مطمئن بودم و اینکه گزینه بهتر دیگه ای وجود نداره...ببین الویتهات تو زندگی چیه

عزیزم این زندگیه تو خودت باید سبک سنگین کنی ببینی چی میخوای پس ظاهرا عاشقش نیستی اگه گزینه های دیگه ...

ن خب دوسش ک دارم  خیلیم تفاهم داریم اما میترسم از اینده بااین خرجا

ن خب دوسش ک دارم  خیلیم تفاهم داریم اما میترسم از اینده بااین خرجا

اگه آدم خوبیه و کامل شناختیش که دیگه بحثی نیست انشالله خوشبخت بشی و یه کار خوبم پیدا کنی عزیزم💜

تو این گرونی ها دیگه چجور آدم میتونه پس انداز کنه ما هم شوهرم با کارگری و پس انداز بیست تومن داره قر ...

خانواده شوهرم ک اصلا هیچی خانواده خودم بابام خونه مفت داده بشینم تاخونه بخرم اونم ک ی قرونم نداریم فقط براروزمرگی داریم درحد پوشیدن گشتن خوردن شغلش ازاده توکار ساختمونیه زمستونابیکار تابستونا کارباشه میره وقتی هم کارکنه خوردخوردبهش پول میدن بی برکت میشه

خانواده شوهرم ک اصلا هیچی خانواده خودم بابام خونه مفت داده بشینم تاخونه بخرم اونم ک ی قرونم نداریم ف ...

میانگین در آمدش چقدره؟یعنی زمستونا اصلا سر کار دیگه ای هم نمیره؟!شرایط ما هم همینطوره پدر م بهمون خونه داده دستش درد نکنه حداقل یه سقف بالا سرمون هست که می دونیم مال خودمون...این پولی که گفتم جمع شده از د خرد نبوده چون یکجا دستمون رسیده تونستیم نگه داریم وگرنه اهل پس انداز نیستیم یعنی چون قسط داشتیم چیزی نمیموند خدا رو شکر از این ماه قسطمون تموم میشه شاید بتونیم پس اندازش کنیم

شغلش ازاده مثلا زمستونا همش بیکاره توکاره ساختمونیه مثل بنایی

عزیزم اگه تو تاپیک مدیریت هزینه و صرفه جویی ساغر نیستی برو اونجا رو بخون و راهنمایی بگیر خیلی اطلاعات خوبی دستت میاد واسه صرفه جویی و پس انداز

میانگین در آمدش چقدره؟یعنی زمستونا اصلا سر کار دیگه ای هم نمیره؟!شرایط ما هم همینطوره پدر م بهمون خو ...

شوهرمن بلد نیس پول نگه داره یادنگرفته از بچگی وپولی ک خرد خوردمیگیره رو خوردخوردم خرج میکنه پول ک خورد صد برکتش میره میانگین نداره ک میبینی ی ماه مدام سرکاره دوسه ماه بیکار توکلم فقط وفقط ب خداست

شوهرمن بلد نیس پول نگه داره یادنگرفته از بچگی وپولی ک خرد خوردمیگیره رو خوردخوردم خرج میکنه پول ک خو ...

شما اگه میتونی پولی گه واسه خرجی میگیری مقداریشو پس انداز کن برو تو تاپیک مدیریت هزینه های ساغر ...انشالله خدا به زندگیتون برکت بده...بله زندگی رو هر جور بگیری همونجورم برات پیش میره پس چه بهتر که خوشبین باشیم به همه چی